Смак вашого дому, він який? Конкурс

21 Грудня 2023

"Смак дому" — це проект, в якому цьогоріч ми говорили з неймовірними жінками, ділилися історіями долання, розповідями про наше ментальне здоров'я, про взаємну підтримку, яка стала особливо цінною після лютого 2022. Проект про те, як тримати і триматись. Як знову почати смакувати життя. І створювати смак дому навіть за тисячі кілометрів на Заході чи на Західній.

Запрошуємо і вас розказати нам про свій "Смак дому" і виграти подарунок до свят.

 

Ми запитували про це незламних жінок протягом останніх кількох місяців. Так, разом з Лєрою Квасневською, письменницею і копірайтеркою, відсумували за херсонськими раками і хрумкими огірочками, як з бочки, у Португалії. З піарницею Настею Попандопулос варили борщ для американців і співали козацьких пісень. І мріяли, як спечемо хліб у бабусиній печі  з Альоною Коломієць, авторкою курсу "Хліботерапія". У кожної з них своя історія стійкості, і свій смак дому. І кожна так по-особливо, але одночасно і так однаково сильно надихає. І попереду ще багато історій, які надихають.

Конкурс смак дому - історії для Pyramida

Ми знаємо, що своя історія і свій смак дому зараз є у кожного українця. Ми залишалися вдома, попри обстріли і тривоги. Волонтерили, берегли і береглися. Ми вивозили дітей, стареньких батьків і домашніх улюбленців. Ми шукали дах над головою і улюблений смак оселедця за кордоном. Готували борщі і ліпили вареники на всіх континентах одночасно. І дали відчути всьому світові, як смакує Україна.

Ми їхали за тисячі кілометрів, аби насолодитись теплими зустрічами і відчути отой рідний смак дому.
Ми поверталися додому, навіть коли від дому не лишилося нічого, окрім спогадів про його смак. Пачинали все з нуля у новому місті, області чи країні.
Чекали і чекаємо найрідніших, тих, що тримають українські небо і землю. І готуємо для них посилки зі смаком дому.
Кожна така історія надихає і дає відчуття опори. Упевненість, що завтра буде краще. Тому так важливо ділитись одна з одною, щоб надихати і надихатися.

Конкурс історій Смак дому від техніки Pyramida

Розкажіть нам про свій "Смак дому", свою історію долання. Як вдається триматися і підтримувати своє ментальне здоров'я навіть у найтемніші часи. І ми обов'язково поділимось історіями зі смаком вашого дому.

А героїня найнадихаючої, на думку команди Pyramida, історії отримає індукційну плиту IH X 642 BZF у подарунок.

Долучитись легко:
- Напишіть на вашій сторінці у Фейсбуці чи Інстаграмі свою історію
- Відмітьте сторінку @pyramida.ua
- Підпишіться на @pyramida.ua
- Переконайтесь, що ваша сторінка та допис відкриті для всіх
- Очікуйте на результати конкурсу
- Історію-переможницю оголосимо 31.12.2023 о 19.00. Слідкуйте за нашими сторінками у Фейсбуці та Інстаграмі

Важливі деталі:

Брати участь можуть українці, де б вони не були. Але отримати подарунок можна лише на території України
Вимушений нюанс, продиктований сьогоденням: приз відправляємо по всій Україні, окрім територій, на яких ведуться бойові дії. На жаль, на тимчасово окуповані території України теж надіслати не зможемо
Одна історія = один учасник. Розуміємо, що історій, ну, дуууже багато. Але оберіть ту саму. Ми так хочемо почути якнайбільше українців

Смак дому Pyramida техніка для кухні