У новий рік із новою кухнею: здійснюємо мрії з Pyramida

16 Листопада 2020

Вважається, що святий Миколай не приносить подарунки дорослим, бо ті вже не вірять у дива. Наша команда вирішила виправити це і приміряти роль казкового чародія, який здійснює бажання. Тож сьогодні ми розпочинаємо конкурс, головний приз якого — нова кухня! Цікаво? Тоді розповідаємо подробиці =)

З вас — історія про свято...

У кожного з нас є принаймні один теплий веселий спогад про незвичне святкування Нового року. І якщо раніше ви розповідали його вузькому колу друзів та знайомих, то тепер настав час поділитися ним зі значно більшою аудиторією.

• Напишіть на вашій сторінці у фейсбуці чи інстаграмі свою найкращу святкову історію — з дитинства, з часів студентства, із сімейного архіву. 

• Нехай це буде розповідь про сміх, розіграш, тепло чи очікування дива.

• Відмітьте сторінку @pyramida.ua та додайте хештег pyramida_дарує_свято.

• Підпишіться на @pyramida.ua.

• Переконайтеся, що ваша сторінка та допис відкриті для всіх.

• Очікуйте розіграшу =)

історії теплих зустрічей Pyramida

...з нас — нова кухня!

Переможець отримає від Pyramida дивовижні призи:

• Повний комплект надсучасної кухонної техніки: посудомийну машину, варильну поверхню, духову шафу, витяжку та мікрохвильову піч Pyramida (моделі вибиратимете ви самі).

• Сертифікат на 50 тис. грн на оновлення кухонного інтер’єру в мережі «Епіцентр» — якщо учасників конкурсу буде понад 50 осіб. Сертифікат додається до комплекту техніки!

Команда Pyramida вибиратиме найкращу історію та оголосить переможця в День святого Миколая — 19 грудня. Кількість історій необмежена =)

І навіть це ще не все! За мотивами конкурсу ми знімемо мінісеріал, тож ви матимете змогу розповісти свою історію так, як вона відбувалася — з інтонацією та мімікою ;) Свято оживе разом з історіями друзів та споживачів Pyramida!

Казковий чарівник із нашої команди вже готує подарунки, тож долучайтеся до конкурсу вже зараз! Заповнимо стрічки теплими історіями та очікуванням справжнього дива ;-)