Як техніка Pyramida допомагає створювати дизайн у чорних відтінках

16 Січня 2020

Чорний колір уже давно не асоціюється з чимось негативним, дизайнери активно використовують його для втілення творчих ідей. Ми поговорили про це з партнерами HIS.ua та підготували цікаву статтю про те, як за допомогою техніки бренду глибокого чорного кольору створювати оригінальні інтер'єри у кухнях сучасних квартир.

Кольорові акценти

Жовтий, помаранчевий, білий, пісочний, сірий — кожна з п'яти квартир, про які йдеться у статті, мала свою колірну основу. Дизайнери доповнили її стильними чорними акцентами у вигляді витяжок Pyramida.

Так, для створення стилю індастріал у невеликій квартирі спокійний сірий поєднувався з чорним кольором стільниці, барної стійки та стільців із вугільним текстилем, а також телескопічною витяжкою Pyramida TL (1100) BL.

 Витяжка Pyramida TL (1100) BL в інтер'єрі

Для яскравої помаранчево-білої кухні дизайнер вибрав чорну глянсову витяжку NR 60 S BL, а позитивний жовтий ефектно підкреслив цілий ансамбль чорної техніки Pyramida: варильна поверхня PSE 641 S BL, духова шафа F 46 BLACK і витяжка KZ BL.

 кухонна техніка Pyramida в інтер'єрі 2020 інтер'єр кухні в жовтому кольорі з чорною технікою Pyramida

Комплексне рішення з техніки одного бренду допомогло дизайнерові створити монохромну кухню в європейському стилі. Білий колір стін вигідно відтінявся чорними акцентами: духовою шафою PO 70 ME GBL, варильною поверхнею CFEA 643 B та витяжкою Pyramida NR-MG 60 M BLACK.

 Pyramida сучасна кухонна техніка 2020

Який варіант сподобався вам найбільше?

Обирати найкраще

В нашому асортименті є все необхідне, щоб кухня стала і зручною, і стильною. Саме тому кожна третя родина вибирає для себе техніку нашого бренду. Це результат більш ніж 18-річної роботи на ринку кухонної техніки. Ми дуже і дуже цінуємо вашу довіру.

Найзатишніших і найкомфортніших інтер'єрів усім! Ну а ми вже готуємо нові цікаві рішення.