Оновлюйте кухню – отримуйте пароварку у подарунок!

08 Березня 2021

Весна – пора натхнення і легкості. Природа пробуджується, і нам теж хочеться додати новизни у своє життя: наприклад, привести до ладу фігуру, освоїти парочку нових здорових рецептів, а заодно оновити кухню. Пропозиція від Pyramida чудово відповідає цим бажанням. Купуючи акційні варильні поверхні та духовки в період з 5 березня по 30 квітня, ви отримуєте у подарунок пароварку, яка буде надихати вас на створення смачних, легких і надзвичайно корисних делікатесів.

Варильні поверхні та духовки Pyramida здатні перетворити процес готування на натхненний акт творчості і дозволяють максимально урізноманітнити раціон кулінарними шедеврами: розмаїття вашого щоденного меню буде просто необмеженим, а страви неперевершеними.

Що ж до пароварки, то вона надає просто безцінну можливість для створення максимально корисних страв. Після зими організм виснажений і особливо гостро потребує здорової їжі, приготовленої найбільш екологічним і щадним способом – за допомогою пари.

Страви, рівномірно оброблені паром, зберігають в собі максимум природних життєдайних властивостей: вони не пересушується, не втрачають вітаміни та інші важливі мікроелементи, залишаються соковитими, ароматними і неймовірно корисними.

Пароварка Pyramida

На пару можна готувати практично все – від овочів до м'ясних делікатесів, від простих десертів до складних страв різних кухонь світу. А значить, ваш раціон буде не тільки здоровим, але і неповторним. Привнести новизну в готування вам допоможе кулінарна книга з перевіреними рецептами, яка входить у комплект.

Важливо і те, що в цій пароварці, яка працює в духовій шафі, можна приготувати одночасно до 8 порцій на двох рівнях. Отже балувати здоровими делікатесами ви зможете не тільки свою сім'ю, але також дивувати гостей.

До речі, наші пароварки вже випробували знавець вегетаріанської кухні Едуард Насиров, а також кулінарний блогер Ольга Драч. Вони на власному досвіді переконалися у приголомшливій функціональності пристрою і рекомендують його всім, хто бажає насолоджуватися не тільки смачною, але і здоровою їжею.

Отже, щоб взяти участь у акції, треба:

• придбати варильну поверхню і духову шафу із списку акційних моделей;
• зареєструвати покупку на нашому промо-сайті через два тижні від дати покупки;
• отримати подарунок – пароварку для духової шафи – який ми надішлемо вам поштою за свій рахунок.

акції Pyramida дарує подарунки

Саме час піддатися бажанню змін! Оновіть свою кухню і отримайте корисний весняний подарунок!