Історії теплих зустрічей разом з Pyramida

26 Квітня 2017

Ми вирішили зібрати і розповісти історії теплих зустрічей українців, частування для яких допомагає приготувати техніка Pyramida.

Їжа зближує людей. Збираючи рідних і близьких за одним столом, ви створюєте дещо більше, ніж спільну трапезу. Традиції теплих зустрічей, пов'язані із смачною їжею, знаходять абсолютно особливий сенс. Такі посиденьки створюють атмосферу єдності і чуйності. Відчуття радості і ті душевні спогади, які зігрівають нас, щоб не трапилося.

Ми вирішили зібрати і розповісти історії теплих зустрічей українців, частування для яких допомагає приготувати техніка Pyramida. Від очікування зустрічі – до насолоди нею разом. Відкрийте цей шлях з нами!

Юлія Кубрак – засновниця пекарні з авторською випічкою Люди Щастя Пироги. Її любов до всього красивого, душевного і щирому знаходить відображення у смачній випічці.  Незвичайні рецепти, натуральні інгредієнти і, звичайно ж, любов автора створюють пироги, в які закохуються всі, а потім ще і просять добавки.

Юля Кубрак - основательница проекта

А ми невимовно раді, що стали частиною експериментів Юлії, адже саме духові шафи Pyramida вона використовує для створення своїх шедеврів.

Хто у вашій родині був хранителем традицій? Чи продовжуєте ви зараз ці традиції?

У нашій родині особливо примітних традицій немає. Наприклад, збиратися всім разом у великі свята виходить не завжди. Члени сім'ї – активні і динамічні, і коли наші шляхи перетинаються і вдається опинитися в одному місці і в один час, то відбувається прекрасний хаос і карнавал, яким завжди керує мама. Вона і є берегинею небагатьох наших сімейних традицій.

Яке блюдо для вас – це смак дитинства? Як і хто його готував?

Я кондитер, тому першими на думку спали солодкі вироби. Абсолютним фаворитом в дитинстві був торт «Мурашник» і мамині рогалики з вишнею, які ми чомусь називали марципанами.

Чи любите ви готувати? Якщо так, то які страви? Розкажіть про найбільш провальний досвід готування.

Готувати люблю, особливо для когось, з кимось. Оскільки моя діяльність майже повністю пов'язана з приготуванням солодкого, то у вільний час віддаю перевагу солоним стравам.

Найбільш провальний випадок готування згадати важко, бо на шляху до кулінарного чуття і доброго смаку довелося зіпсувати безліч продуктів і зробити незліченну кількість помилок. Деякі з них згодом виявилися несподіваними знахідками (це часте явище в сфері приготування їжі).

Як і в будь-якому іншому випадку, провали і помилки необхідно сприймати як корисний навчальний досвід.

Чи є якийсь свято, який ви любите відзначати вдома? Як до нього готуєтеся?

У мене з близькою людиною кожен місяць є особливий день – 23 число. Ми завжди починаємо вечерю і готуємо що-небудь особливе разом. Кожен раз виходить незабутньо смачно.

Розкажіть про незвичайну "зустріч на кухні" у вашому житті.

Я щаслива згадати, що в моєму житті було багато цікавих, душевних посиденьок на кухні. Багато вечорів було проведено з улюбленими друзями на подушках і пледах на підлозі. Одного разу нам захотілося багаття і ми палили сухий спирт в жерстяній мисці. Пам'ятаю, що навіть намагалися підсмажити на цьому вогні хліб.

Пироги Юля готовит на технике Pyramida

Бліц опитування 

Кухня – італійська або японська?
Італійська

Вино або що-небудь міцніше?
Вино червоне сухе

Закуски і салати або соковитий стейк з овочами?
Закуски і салати

Тільки близькі друзі або галаслива юрба?
Тільки близькі друзі

Ресторан або домашня їжа?
Домашня їжа

Повне сервірування або шведський стіл?
Шведський стіл і без приладів

Потрібен вагомий привід для свята або достатньо "правильного" настрою?
Достатньо бажання

Техніка Pyramida – це...
...мої супер-помічники на кухні!

Техника Pyramida - супер-помощники Юли Кубрак

Можливість знайти час один для одного для спілкування за столом – головний інгредієнт душевного вечора. А смачна, домашня їжа, приготовлена з любов'ю, забезпечить додаткову порцію насолоди від спілкування разом.

Читайте більше історій теплих зустрічей від наших кулінарних експертів і творіть свою смачну історію, збираючись разом за одним столом.

Новини

06 / 03 / 2015
27 / 02 / 2015
19 / 05 / 2014