"Рецепти України": ідентифікуємо, готуємо, смакуємо

04 Жовтня 2023

Ви знаєте, як смакує Луганщина? А що готують на родинні вечері на Волині?

Коли, як не зараз вивчати, заглиблюватись, розбирати на молекули і навіть атоми власну ідентичність. Адже перш, ніж розповісти світу про себе, потрібно самим зрозуміти: а хто ми є, виплекати свою українськість.

Бо світ хоче вивчати і пізнавати Україну і українців. І тут самими варениками не обійтись.

 

Тому, як і українці зараз, ми об'єднались разом з талановитими фудблогерами Анастасією та Олександром, щоб зібрати для вас рецепти з кожного регіону у проекті "Рецепти України".

Рецепти України готуємо з технікою Pyramida

 

Кожен українець — особистість. Як і кожен регіон — особливий. Біла по білому вишивка Чернігівщини і петриківський розпис Дніпропетровщини, бойківська говірка і кролевецькі рушники. І хоч в єдності сила. Та коли кожен — індивідуальність, то разом ми ще сильніші.

Рецепти України готуємо з технікою Pyramida та командою TastyStories

 

"Рецепти Українт" — це 27 страв. По одній з кожної з 24 областей: від Луганська до Чернівців, від Чернігова і до Одеси. І, звісно, ж Крим. Бо він же наш.

А ще обов'язково — Київ і Севастополь. Бо це все — Україна.

Один місяць — один рецепт. І так до кінця 2024 року. 

 

Ми ретельно вивчаємо кулінарні традиції кожного регіону. І обираємо той самий рецепт. Етностилісти шукають неповторний стиль кожного регіону, відходячи від шароварщини у найпрямішому сенсі. Так само і ми доведемо, що не борщем єдиним. І разом з вами відкриватимемо Україну ложка за ложкою.

 

Рецепти України готуємо з технікою Pyramida страви кожного регіону

 

Ми вже приготували для вас перші три страви

 

Розпочали з Запоріжжя і його кулешу. А далі смакували "Печенею в горщиках" по-чернігівськи. І навіть встигли на "Юшка по чабанськи з льоком" з Херсонщини. 

 

Рецепти України готуємо з технікою Pyramida

 

Далі — більше. Рецепти з Криму, Донеччини та Закарпаття. І це тільки у 2023 році. 

Давайте всі разом набажаємо, що страви з Луганщини та Севастополя ми вже наступного року приготуємо на місцевих кухнях. Ну, а поки вивчаємо Україну, досліджуємо українське, смакуємо рідне і готуємо разом з нашою командою Pyramida за "Рецептами України". 

 

Всі фото та відео рецепти смачно та детально публікуємо на наших сторінках - підпишіться прямо зараз ;)
Pyramida в
Instagram та Facebook.