Офіційний інтернет-магазин Pyramida.UA відкрито. За покупками!

06 Липня 2021

Обирати техніку, сидячи на улюбленому дивані, – дуже зручно, чи не так? Ми стежимо за тенденціями та йдемо назустріч побажанням користувачів, а тому запрошуємо прогулятися віртуальною територією офіційного інтернет-магазину Pyramida.

Ласкаво просимо!

Експертна консультація

Перехід до свого e-commerce – важливий крок для нас. Зробити його допомогли ви, наші покупці!

Тепер вибрати витяжку, розібратися у відмінностях моделей (а наш асортимент найбільший на ринку ;) ), визначитися з оптимальною потужністю та правильним режимом підключення, підібрати потрібний фільтр допоможуть наші фахівці.

Вони будуть раді професійно допомогти з вирішенням будь-якого питання, пов’язаного з вибором техніки. Вони бездоганно знають технічні характеристики всіх моделей, підкажуть, на що звернути увагу та з якими аксесуарами поєднувати.

Наше завдання – забезпечити комфорт на всіх етапах взаємодії клієнта з брендом. Асортимент і професійне обслуговування зроблять покупки в нашому інтернет-магазині простими та приємними, а правильний вибір у вигляді ідеально підібраної техніки ще довго тішитиме вас.

І звичайно ж, кожен ваш відгук завжди допомагає нам ставати кращими та вдосконалювати сервіс. Залишайте свої коментарі в чаті на сайті. Ваша думка – наш найцінніший нематеріальний актив.

До речі про асортимент: на нашому сайті вже зараз понад 200 моделей і аксесуарів – і ми продовжимо поповнювати його новинками.

Персоналізований підхід

Основною метою та місією ми завжди вважали привнесення затишку в кухні та життя українських сімей. Для цього необхідно постійно перебувати в контакті з кінцевим споживачем, слухати та чути його, розуміти інсайти та задовольняти очікування. Власний інтернет-магазин – чудовий майданчик, щоб стати ще ближчими. А для вас – можливість скористатися повним комплексом послуг від провідного українського бренда кухонної техніки.

«Для нас свій e-commerce – це командний центр. Це про побудову прямих відносин із клієнтами та персоналізований підхід. Споживчі переваги постійно змінюються. Прямі продажі дають унікальну можливість чути клієнта і на основі зворотного зв’язку формувати подальшу стратегію розвитку бренда» – каже Олена Красуленко, маркетингова директорка Pyramida Technik.

Професійний сервіс

Придбання якісної сучасної кухонної техніки – половина справи, потрібно ще її встановити. І за цим – теж до нас! Професійні консультанти порекомендують сервіс, який займається встановленням техніки у вашому регіоні у будь-якому куточку України – і зробить це швидко та якісно.
Нагадаємо, що ми маємо власну сервісну службу і понад 70 партнерів по всій країні.

Офлайн ніхто не скасовував

Як і раніше, купити нашу техніку можна в магазинах партнерів, у понад 250 торгових точках по всій території України. Це торгові мережі та інтернет-магазини Епіцентр, Ельдорадо, Фокстрот, Comfy, Allo, Rozetka і не лише.

20 років розвиваємося для вас

20 років – чудовий вік, щоб приємно дивувати клієнтів і партнерів. Впевнені, фірмовий інтернет-магазин Pyramida впорається із цим завданням. Запрошуємо вас оцінити наше нововведення.

Уперед за покупками!

Pyramida купити техніку онлайн