Залишаємося кращими: техніка Pyramida – «Лідери галузі – 2020»

10 Жовтня 2020

Коли в роботу вкладаєш душу, результат не забариться. Саме так створюється техніка Pyramida – ми все робимо з душею: від концепції до встановлення на вашій кухні. І тим приємніше отримувати такі нагороди, як «Лідери галузі – 2020»! Це означає, що ми на правильному шляху!

Pyramida – вбудовувана техніка № 1 в Україні, і це не просто гарний рекламний слоган. Перемога в конкурсі «Лідери галузі – 2020» краще за тисячу слів підтверджує, що український бренд може розвиватися за європейським шляхом: упроваджуючи інновації, випереджаючи тенденції та працюючи як єдиний механізм. Професійна команда та бажання створювати кращу техніку для кухні – наш вічний двигун, наша формула успіху.
Лідер галузі 2020 року Pyramida
Ми вдячні кожному співробітнику компанії за внесок у її розвиток. Ми вдячні кожній українській родині, що обрала нашу техніку, – за довіру, відгуки, які допомагали нам стати ще кращими. Незважаючи на складну ситуацію 2020 року, ми зуміли підтвердити лідерство – та пишаємося цим! У наступному році бренд Pyramida святкуватиме 20-річчя, і ми дивимося в майбутнє з оптимізмом. У нас ще багато ідей!


Справка. Конкурс «Лідери галузі» визначає найкращі підприємства в різних сферах. Грамотне управління ресурсами, побудова оптимальної стратегії розвитку та підбір кадрів – те, що дає можливість займати передові позиції на ринку. Ключові показники ефективності бізнесу зіставляються та ранжуються комп’ютерною програмою, а тому рейтинг абсолютно об’єктивний.