Роял-флеш для вашої кухні: п’ять аргументів за створення екосистеми Pyramida

31 Липня 2020

Що ви знаєте про екосистеми? Можливо, на думку спаде щось із біології: сукупність певних умов та істот, що живуть у цих умовах, і все це становить єдине ціле. До чого тут кухні? Справа в тому, що поняття «екосистема» стосується і технічного оснащення. Це створення стилістично та функціонально довершеного простору за допомогою техніки одного бренда. І це — справжній сучасний тренд, адже такий підхід дійсно має безліч переваг. Давайте відкладемо підручники біології та подивимося, як зібрати виграшну комбінацію для власної кухні.

Яку техніку обрати для сучасної кухніДесятка: гармонійний ансамбль

Кухня — це не технічне приміщення для приготування їжі, а мультифункціональний простір, своєрідний центр сучасної квартири. Тут бачать світ наші кулінарні шедеври, тут ми спілкуємося родиною за сніданком чи вечерею, тут приймаємо найближчих друзів та ділимося теплими історіями. Саме тому кухня має максимально відповідати всім запитам, які ставлять перед нею власники, тобто бути довершеною технічно та з вишуканим дизайном. Домогтися цього допоможе екосистема техніки одного бренда. Звичайно, можна купити витяжку та варильну поверхню, наприклад, кольору нержавіючої сталі, але в різних брендах він матиме різний вигляд: більш глянцевий, трохи матовий... Плюс різні ручки, піктограми, кнопки — так ансамблю не вийде.

максимально потужна кухонна витяжка PyramidaВалет: продумана ергономіка

Крім візуальної довершеності, екосистема Pyramida — це ще технічна гармонія. Можна вибирати систему керування: електронна, механічна чи електронно-механічна — з однаковим дизайном. Можна бути впевненим, що варильна поверхня, духова шафа та витяжка точно будуть одного розміру — про це вже подбали інженери бренда. Ви вибираєте техніку, а отримуєте збалансований простір, взаємодіяти з яким зручно.

електрична духова шафа pyramida Дама: заощадження часу

Як ми зазвичай вибираємо техніку? Маємо до неї певні вимоги, починаємо пошук відповідних варіантів, на шляху вивчаємо нові функції та можливості, додаємо до свого списку та шукаємо знову. Однак ж більшу частину часу ми проводимо на роботі, потім треба встигнути щось зробити вдома — особливо якщо ремонт у самому розпалі! То коли ж приділити увагу нескінченному перечитуванню гайдів?

Екосистема Pyramida заощадить ваш час — моделі поєднуються між собою за дизайном та мають потрібну сучасному користувачеві функціональність. У межах одного бренда зробити вибір значно простіше — і він точно буде вдалим.

економія часу на кухніКороль: всеукраїнський сервіс

Немає різниці, у якому місті України ви придбали техніку Pyramida. Наші сервісні центри є в усіх великих містах та обласних центрах. Вам не потрібно буде кожного разу згадувати, куди звертатися по допомогу в разі необхідності.

До того ж, коли в кухні створена єдина екосистема — допомагатимуть їй в одному місці. Більше не потрібно зберігати в телефоні номери різних майстрів та сподіватися, що люди не змінюватимуться часто, а продовжать обслуговувати вашу техніку. Обравши екосистему Pyramida, ви зможете обійтися одним номером, адже за все відповідатиме один майстер.

кухонна техніка комплектом PyramidaТуз: акційні пропозиції

Купувати техніку в комплекті — це ще й вигідно. У Pyramida на вас чекають привабливі пропозиції, які дадуть можливість отримати інноваційну техніку, не витративши на це «усіх грошей світу».

Ось перед вами порожня кімната, а ви — перед вибором, як зробити її сучасною, стильною та мультифункціональною. Маючи перед очима роял-флеш з аргументів та широкий асортимент моделей техніки Pyramida, ви зможете легко та швидко створити кухню своєї мрії!