Що таке варильна поверхня?

20 Березня 2016

Варильною панеллю на кухні сьогодні нікого не здивуєш. Цей побутовий прилад часто ототожнюють зі знайомою всім плитою, яка об'єднує духову шафу з конфорками. І це порівняння не зовсім коректне. Що таке варильна поверхня? Це пристрій з конфорками для розігрівання та приготування їжі. Умовно кажучи, це верхня частина плити. Сучасні моделі дивують функціональністю, продуманістю і допомагають готувати неординарні шедеври. Які бувають варильні поверхні і як знайти ідеальну помічницю? Ми підкажемо, на які критерії потрібно орієнтуватися при виборі.

Залежні і незалежні поверхні

Вся кухонна техніка ділиться на окремо встановлену (соло) і вбудовану. Представники першого виду – мобільні, можуть похвалитися оригінальним дизайном, але займають значний простір в кухні. Рішення, які вбудовуються в меблі, дозволяють заощаджувати місце, вписати кухонні прилади в різний дизайн, а також мінімізувати щілини і зазори, що полегшує прибирання кухні і чистку поверхні. Вбудована техніка в свою чергу ділиться на залежну і незалежну.

Відповідь на питання «Залежна варильна поверхня що це?» проста. Прилади цього типу пов'язані комунікаціями і панеллю управління з духовою шафою. Їх можна монтувати в стільницю тільки за умови, що духовка буде встановлена під поверхнею.

Что такое варочная поверхность? Техника Pyramida

Варильна поверхня, що це?

Тепер розберемося, що таке незалежна варильна поверхня. Це окремий і повністю автономний від духовки блок. Крім очевидних переваг вбудованої техніки, незалежні моделі допомагають зробити робочу поверхню максимально зручною. Панель можна встановити в тому місці і на тій висоті, які підходять саме Вам. Познайомтеся ближче з популярними моделями VCH 640/1 VCC RUSTICO, CLEA 641 AT, CFEA 642/2 YL (S) і переконайтеся, що така техніка зробить щоденне приготування їжі простим і безпечним.

Варильні поверхні Pyramida: широкий вибір і величезні можливості

В каталозі Pyramida представлені незалежні варильні поверхні, які відповідають всім сучасним вимогам. Ми пропонуємо винятково найкращі моделі, що поєднують продуманий функціонал, просте управління, стильний дизайн.

Варочная поверхность Pyramida

Електрична, газова, індукційна або комбінована? З 2,3,4 або 5 конфорками? Поверхня з нержавіючої сталі, емальованого металу, загартованого скла або склокераміки? З механічним, сенсорним або управлінням за допомогою сенсор-слайдера? З двоконтурною конфоркою або конфорками швидкого нагрівання? Вибір дійсно величезний!

Команда Pyramida відстежує нові тенденції в ніші кухонної техніки і продовжує розробляти власні рішення для Вашого комфорту. Зручність, практичність і надійність варильних поверхонь Піраміда вже оцінила третина сімей України. Сподіваємося, вже в найближчому майбутньому і на Вашій кухні з'явиться ідеальна варильна панель.