"Все буде добре" з Pyramida

13 Квітня 2017

Чим нагодувати гостей, що приготувати для рідних, як організувати романтичну вечерю – усе це добре  знають експерти ТБ шоу «ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ». А допомагати у створення кулінарних шедеврів буде наша техніка – Pyramida!

Спільна готування їжі та приємне спілкування за столом, що може бути краще? Можливо сам процес створення кулінарних шедеврів або момент зустрічі гостей, яких так чекаєш…

Чим нагодувати гостей, що приготувати для рідних, як організувати романтичну вечерю – усе це добре знають експерти ТБ шоу «ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ». А допомагати у створення кулінарних шедеврів буде наша техніка - Pyramida!

Сьогодні ми відкриваємо ТВ сезон 2017 – Pyramida стає спонсором одного з найпопулярніших телешоу в Україні.

Подивитися ТВ програму (кулінарну рубрику) можна на каналі СТБ,  щодня – з понеділка по четвер, а також ранкові повтори.

Техника Pyramida будет главной участницей шоу

Формат програми вибрано не випадково. ТВ проект підтримує і розвиває ті ж цінності, що і ми закладаємо в нове позиціонування бренду. Історії теплих зустрічей, традиції гостинності, спільне приготування смакоти і приємне спілкування.

«Все буде добре» – втілення українських традицій гостинності. У кожному випуску передачі до ведучої Надії Матвєєвої приходять відомі люди, діляться цікавими історіями. Розважальне сімейне шоу побудоване на легкому, невимушеному спілкуванні з запрошеними гостями та глядачами в студії.

Pyramida - главная участница проекта

В нових випусках популярного шоу експерти та гості програми будуть використовувати техніку Pyramida, тим самим скорочуючи час , необхідний для приготування навіть дуже складних страв.

Ми впевнені, що багато тисячі українських сімей, гості програми належно оцінять можливості сучасної техніки для кухні. Адже з технікою Pyramida часу на спілкування стає більше, а смачне частування з'являється на столі швидше!

Дивіться «Все буде добре» разом з нами – щотижня, з понеділка по четвер, о 16.00.

Надя Матвеева и Эктор Хименес Браво вместе с техникой Pyramida

P. S. Сподіваємося, ваші затишні вечори та підбадьорливі сніданки пройдуть в компанії ТВ проекту і Pyramida. ІОтже, ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!