Pyramida – партнер Фестивалю вуличної їжі-2016

13 Липня 2016

Для всіх любителів фестивалів ми підготували чудову новину. Pyramida стала партнером фестивалю Вулична їжа! До кінця сезону 2016 року нас із вами чекають не просто п'ять свят, а ще й п'ять можливостей провести цікаві та смачні вихідні. Перший фестиваль відбудеться 15-17 липня на «Арт-заводі Платформа». Головна тема події – морепродукти.

Pyramida приготувала зону для кулінарних майстер-класів і фуд-батлів. Ми доведемо, що з нашою технікою можна легко приготувати не лише відомі  багатьом страви. Ми – за творчість, експерименти, незвичайні і екзотичні рецепти!

Перший майстер-клас проведуть учасники шоу «Мастер-Шеф Діти». Владислава Христенко і Володимир Мотричук розкажуть і покажуть, як готувати томатно-м'ятне гаспаччо з морепродуктів і розмариновим хрустиком з песто.

Мастер Шеф дети

Другий день МК відкриє Данила Ківа – він поділиться секретами приготування смачної пасти з морепродуктами. Юні, але вже досвідчені кулінари будуть створювати свої шедеври за допомогою техніки Pyramida – напарниці, яка жодного разу не підвела під час складних кулінарних конкурсів телешоу. Останній МК проведуть також Владислава і Володимир.

Вони вирішили порадувати вас десертом і запропонують на рецепт французького шоколадного фондана.

Цінителі незвичайних закусок просто зобов'язані відвідати майстер-класи Андрія Марчука (Arbequina). У суботу він представить арабське блюдо Bunuelos de bacalao (пончики з солоною тріскою), а в неділю – одні з улюблених іспанських тапас Croquetos con jamon (кульки з хрусткою скоринкою і кремовою начинкою).

Уличная еда

Любителів гострих китайських страв запрошуємо на суботній майстер-клас Антона Забалуя (Noodle Doddle) і рекомендуємо запастися блокнотом, щоб записати рецепт кальмара Кунг Пао з рисом. У неділю Антон приготує яловичину з овочами в традиційному японському соусі тереяки з яєчною локшиною. Крім того, фірмовими секретами приготування яловичини з овочами поділиться Валентин Лисенко (Noodle Doddle).
З італійською кухнею вас познайомить Олександр Колодец (HamonBaby). Його брускетта з філе тунця і соусом з анчоусів має всі шанси стати вашою улюбленою закускою.

Приходьте на майстер-класи – познайомтеся з кухнею народів світу! Переконайтеся, що Фестиваль вуличної їжі – це справжня мекка для гурманів.

Фестиваль Уличная еда