Pyramida – партнер Фестивалю вуличної їжі-2016
Для всіх любителів фестивалів ми підготували чудову новину. Pyramida стала партнером фестивалю Вулична їжа! До кінця сезону 2016 року нас із вами чекають не просто п'ять свят, а ще й п'ять можливостей провести цікаві та смачні вихідні. Перший фестиваль відбудеться 15-17 липня на «Арт-заводі Платформа». Головна тема події – морепродукти.
Pyramida приготувала зону для кулінарних майстер-класів і фуд-батлів. Ми доведемо, що з нашою технікою можна легко приготувати не лише відомі багатьом страви. Ми – за творчість, експерименти, незвичайні і екзотичні рецепти!
Перший майстер-клас проведуть учасники шоу «Мастер-Шеф Діти». Владислава Христенко і Володимир Мотричук розкажуть і покажуть, як готувати томатно-м'ятне гаспаччо з морепродуктів і розмариновим хрустиком з песто.
Другий день МК відкриє Данила Ківа – він поділиться секретами приготування смачної пасти з морепродуктами. Юні, але вже досвідчені кулінари будуть створювати свої шедеври за допомогою техніки Pyramida – напарниці, яка жодного разу не підвела під час складних кулінарних конкурсів телешоу. Останній МК проведуть також Владислава і Володимир.
Вони вирішили порадувати вас десертом і запропонують на рецепт французького шоколадного фондана.
Цінителі незвичайних закусок просто зобов'язані відвідати майстер-класи Андрія Марчука (Arbequina). У суботу він представить арабське блюдо Bunuelos de bacalao (пончики з солоною тріскою), а в неділю – одні з улюблених іспанських тапас Croquetos con jamon (кульки з хрусткою скоринкою і кремовою начинкою).
Любителів гострих китайських страв запрошуємо на суботній майстер-клас Антона Забалуя (Noodle Doddle) і рекомендуємо запастися блокнотом, щоб записати рецепт кальмара Кунг Пао з рисом. У неділю Антон приготує яловичину з овочами в традиційному японському соусі тереяки з яєчною локшиною. Крім того, фірмовими секретами приготування яловичини з овочами поділиться Валентин Лисенко (Noodle Doddle).
З італійською кухнею вас познайомить Олександр Колодец (HamonBaby). Його брускетта з філе тунця і соусом з анчоусів має всі шанси стати вашою улюбленою закускою.
Приходьте на майстер-класи – познайомтеся з кухнею народів світу! Переконайтеся, що Фестиваль вуличної їжі – це справжня мекка для гурманів.