Краща варильна поверхня: українські покупці віддають перевагу Pyramida

13 Червня 2017

У номінації «Краща варильна поверхня 2016 року» впевнену перемогу знову здобула техніка Pyramida.

Як показали результати оновленого рейтингу найкращих товарів і послуг від «Української народної премії", облаштовуючи кухню покупці віддають перевагу техніці Pyramida. У номінації «Краща робоча поверхня 2016 року» впевнену перемогу знову здобула техніка нашої компанії.

Основу рейтингу становить думка найбільш вимогливого і авторитетного журі - жителів України. Голосуючи на сторінках соціальних мереж, українські споживачі самі визначають, яку техніку варто назвати кращою цього року. Тому результати голосування для нас дуже важливі: вони сповна показують, наскільки ми близькі до мети.

Перемога в номінації «Краща Варильна поверхня 2016» - ще одна причина рухатися вперед, надаючи українським покупцям функціональну, стильну і надійну техніку для кухні. Контролюючи якість виробництва на всіх його етапах, запрошуючи до співпраці відомих дизайнерів, розробляючи нові моделі і покращуючи вже наявні, ми не маємо наміру зупинятися на досягнутому.

Українська народна премія - кращі варильні варильні поверхні Pyramida

Адже наше головне завдання полягає в тому, щоб історії смачних зустрічей друзів і близьких на українських кухнях ставали ще краще, ще комфортніше. А приготування улюблених страв завжди залишало по собі лише приємні враження від використання сучасної техніки для кухні.
 
Дякуємо за вибір техніки Pyramida!