Краща варильна поверхня 2016 року»: техніка для кухні Pyramida завоювала визнання українців

19 Листопада 2016

Незалежне рейтингове дослідження показало, що серед безлічі великих міжнародних брендів українські споживачі обирають техніку Pyramida. 

Варильні поверхні Pyramida перемогли в номінації «Краща варильна поверхня» Української народної премії. Незалежне рейтингове дослідження показало, що серед безлічі великих міжнародних брендів українські споживачі обирають техніку бренду Pyramida.

«Краща варильна поверхня 2016 року» – не перша перемога Pyramida в рейтингу переваг покупців. Не перша і дуже важлива. Вона означає, що компанія розвивається у вірному напрямку.

«Українська народна премія – це не просто нагорода, це визнання найвимогливіших і найцінніших членів журі – наших покупців, - коментує керівник відділу маркетингу Олена Красуленко. – Досягнуті результати не дають нам можливості стояти на місці. Ми продовжуємо експериментувати і підкорювати нові висоти, удосконалюючи асортимент необхідної для кожного українця побутової техніки. Адже ми знаємо все про теплі історії смачних зустрічей!»

Історії смачних зустрічей – не просто красиві слова. В нашій країні знають, що таке гостинність і вміють його проявляти. Зустрічаючи гостей, українці неодмінно садять їх за святковий стіл. Наша компанія докладає всі зусилля для того, щоб підготовка до теплої, дружньої зустрічі не забирала багато сил і часу. Як результат - приготування смачних і корисних страв з технікою Pyramida стає простіше!

Якість техніки для кухні, зручність її використання, оригінальний дизайн – три важливі особливості, які ми привносимо в кожну нову модель. Ще одна важлива особливість – продуманий асортимент.

Індукційні, електричні, газові та комбіновані варильні поверхні в асортименті – це можливість вибирати те, що потрібно саме вам. Вирізняючись невеликими габаритами, стильна техніка залишається по-справжньому функціональною, допомагаючи швидко готувати страви з безліччю інгредієнтів.

Доказом тому може послужити і електрична варильна поверхня VCH 321/1 UCC. Її основа виконана зі стильної склокераміки чорного кольору, виділяється компактними розмірами (всього 30 см ширини), а варіанти потужності нагріву дозволяють точно підібрати потрібну температуру для приготування кулінарних шедеврів на вашій кухні.

Особлива увага до дизайну проявляється також і в співпраці бренду з відомими дизайнерами. Ідеї Андре Тана, одного з найвідоміших майстрів стилю, належно оцінили тисячі українців. Техніка в стилі Smart Couture (як і її втілення в моделі CLEA 641) об'єднує в собі унікальний дизайн і технічні інновації, які прискорюють приготування улюблених страв.

Надміцне загартоване скло, метал і склокераміка в основі – не просто частина сучасного тренду в дизайні. Це турбота про довговічність і надійність техніки Pyramida. Варильні поверхні бренду забезпечуються захистом від випадкових дотиків та автоматичним блокуванням панелі керування. Це – турбота про безпеку. Вона особливо важлива, коли в будинку є діти.

Ми дуже цінуємо зроблений вами вибір і продовжуємо працювати над тим, щоб нова техніка для кухні приносила максимум можливостей і комфорту за демократичною ціною.

Лучшие варочные поверхности Pyramida

Головна особливість Української народної премії – народне голосування. Свій вибір роблять самі головні експерти – жителі України. Підрахунок голосів проводиться онлайн, серед користувачів популярних соціальних мереж. Неупередженість результатів голосування гарантується захистом від накруток – будь-які штучні зміни у рейтингу не враховуються в системі, виключаються із загального підрахунку голосів. В цьому році голосування було особливо масштабним – напружена боротьба за право називатися кращими йшла в 265 номінаціях, серед десятків тисяч брендів, так чи інакше представлених на території України.