Техніка Pyramida і острівець Скандинавії під Києвом

29 Листопада 2016

Вбудовані витяжки та двоконфорочні варильні поверхні Pyramida оселилися на залитій світлом кухні апартаментів Stockholm Studios. 

Вбудовані витяжки та двоконфорочні варильні поверхні Pyramida оселилися на залитій світлом кухні апартаментів Stockholm Studios. Затишні апартаменти в скандинавському стилі створили подружжя Олена Ранцевич і Андрій Колесник не в далекій Швеції, а в Ірпені, недалеко від Києва.

«У нас можна зупинитися на день і прослухати тренінг, а можна – і на рік. До нас приїжджають усамітнитися, написати книгу, картину або провести стратегічну сесію з колегами. Гостей чекає нова реальність і повне перезавантаження. Кожна студія – це окрема квартира з кухнею та усіма зручностями. Всього в 10 хвилинах їзди від Києва можна сховатися від міста і повернутися до нього з новими життєвими планами», – поділилася Олена Ранцевич.

Техніка Pyramida ідеально вписалася в дизайн інтер'єру поки незвичайного для України проекту. На відміну від традиційного скандинавського дизайну, що характеризується строгістю і мінімалізмом, вибраний Оленою і Андрієм сучасний скандинавський стиль простіший, м'який і витончений. Він базується на зручності і практичності, тобто принципах, які лежать в основі філософії нашого бренду.

Техника Pyramida в Stockholm Studios
Медитативне місце, в якому хочеться жити і творити

«Я люблю світлий скандинавський стиль. Яскраві акценти на білому тлі пробуджують творчі здібності, проста геометрія створює гармонію в просторі. У такому інтер'єрі людина розкривається. Високу якість життя, як у Швеції, ми хотіли повторити у своєму домі – для себе і гостей», – так прокоментувала Олена вибір стилістичного спрямування.

Оглядаючи інтер'єр Stockholm Studios, розумієш, що тут немає місця антикварним меблям, вигадливому декору і статусним речам. Скандинавський стиль – не про те. Він про затишок, комфорт і чистоту. Чистоті ліній, фарб ... і думок. Дизайн передає такі риси народів Фінляндії, Данії, Швеції, Ісландії, Норвегії, як видима суворість, стриманість, мовчазність. Він буквально просочений повагою до природи.

Тут неможливо сердитися. Тут відпочиваєш душею.

Скандинавський стиль відносять до мінімалізму, зважаючи на його функціональні властивості та візуальну лаконічність. Однак оформлення родом з Північної Європи не настільки формальне, воно не має на увазі «підгонку» чітких прямих ліній. «Скандинавія» – це квітка в милому горщику на підвіконні великого вікна.

Це яскравий пуф з фактурною оббивкою. Це додає приміщенню нотку романтизму – морська тема, без якої складно уявити традиційні житла північних країн.

У Stockholm Studios все просто, але зі змістом. Житлова частина апартаментів – найкраще тому підтвердження. Спальня, кухня і їдальня – єдине ціле, розділене умовними зонами. Звучить як каламбур, але умовний поділ дозволяє забути про умовності. Прокинувшись рано вранці, можна відразу ж зварити чашку запашної кави і влаштуватися на підвіконні, спостерігаючи за тим, як прокидається віковий ліс. Погодьтеся, відмінний початок продуктивного дня.

Встраиваемая техника для кухни в интерьере

Жодних обмежень

Скандинавський стиль вважається одним з кращих рішень для кухонь, особливо невеликих. Він не терпить захаращеності і обожнює практичність і продуманість. Білий колір і всі його відтінки (від білого до кремового) – базові для такого оформлення. Саме завдяки йому вдається «полегшити» інтер'єр та підкреслити важливість світла в приміщенні. Кілька яскравих штрихів перетворюють сувору кухню, додають їй позитиву і енергії.

Для зонування часто використовують колірні контрасти. Так, зону приготування в кухнях Stockholm Studios складно не помітити. Лаконічна й компактна двоконфорочна газова варильна поверхня з чорної склокераміки не лише органічно доповнює приміщення, але і відповідає всім принципам обраного оформлення. Вона – функціональна, зручна у використанні, проста в чищенні і фактурно поєднується зі скляним фартухом, стільницею з штучного каменю та шафками з МДФ.

Stockholm Studios и техника Pyramida

Говорячи про практичність і чистоту в кімнатах-студіях, необхідно додати дещо і про важливість фільтрації повітря. За очищення повітря на кухні відповідає потужна витяжка, схована за фасадом розробленого господинею дому навісної шафи.

***

Проект Stockholm Studios підтверджує, що кухонна техніка Pyramida стане гармонійним доповненням для найсміливіших і нестандартних дизайнерських рішень. Світла, чиста і практична кухня, в якій все на своїх місцях, – хіба це не мрія? І ми знаємо, як перетворити її в реальність.