Ламаємо стереотипи разом! Зустрічайте нову серію кухонної техніки Pyramida в нестандартних кольорах

15 Липня 2016

У серію увійшли дві колекції SAND та GRAY, кожна з яких виконана із загартованого скла нестандартного відтінку.

Pyramida представляє нову серію сучасної кухонної техніки в незвичайних колірних рішеннях. У серію увійшли дві колекції SAND та GRAY, кожна з яких виконана із загартованого скла нестандартного відтінку.

Колекція SAND представлена технікою в спокійному пісочному кольорі, який стане особливим акцентом для інтер'єрів в бежевих тонах. Чудовим вибором для ультрасучасних кухонь в стилі hi-tech стане колекція GRAY – комплект у глибокому сріблясто-сірого відтінку, який приковує погляд. На відміну від кухонної техніки традиційних кольорів, нова лінійка SAND&GRAY створює неповторну атмосферу на кухні, залишаючись при цьому виключно практичною у повсякденності.

Кожен комплект включає витончену похилу витяжку з втопленими дверцятами, 8-режимну духову шафу з дзеркальною панеллю і газову варильну поверхню з турбоконфорками. Вся техніка виконана з міцного загартованого скла і вигідно відрізняється вишуканим, лаконічним дизайном.

Витяжка HES 30 (C-600) SAND/AJ оснащена надпотужним мотором Aero2Jet, який маєє чотири швидкості, а новітня технологія периметричного всмоктування зробить роботу енергоощадливою і практично безшумною. Алюмінієвий фільтр прикриває приховані дверцята, а сенсорне управління і вбудований LED-дисплей забезпечують абсолютну площину поверхні. Таке рішення дозволило не лише досягти розкішного візуального ефекту, але і зробити витяжку гранично легкою у догляді.

Особливість варильної поверхні PFG 647 GRAY LUXE – це чотири конфорки різної потужності і надійні чавунні решітки в полегшеному дизайні. Крім цього, для шанувальників смачної, але корисної їжі, ми підготували блискуче рішення. Турбоконфорка з потрійним рядом полум'я і потужністю 3,8 кВт оснащена спеціальною знімною підставкою WOK для популярного у всьому світі посуду з опуклим дном. Тепер ви зможете щодня готувати ароматну здорову їжу з мінімальною кількістю масла.

Завершує колекцію мультизадачна духова шафа F 84 SAND з дзеркальними дверцями (три скла) і знімним внутрішнім склом. Фібергласовий ущільнювач надійно утримує тепло і вологу всередині камери, а антипригарна емаль легкого очищення дозволить без особливих зусиль тримати духовку в ідеальній чистоті. Наявність 8-ми режимів нагріву відкриває найширші можливості для готування блюд будь-якої складності. Від ситних багатокомпонентних страв до найлегших повітряних десертів, що так приємно тануть у роті. А з функцією гриль і готуванням на обертовому рожні ви зможете організувати справжню вечірку барбекю просто у себе в квартирі.

Серія кухонної техніки SAND&GRAY від Pyramida вже доступна у магазинах України. Ламайте стереотипи і поєднуйте ефективні технології з незвичайними колірними рішеннями. Зробіть сміливий вибір на користь оригінальних відтінків на кухні, і переконайтеся самі – інтер'єр від цього тільки виграє!

Комплект Sand&Gray