Духовка у стилі хюґе від Pyramida: у найкращих скандинавських традиціях

15 Серпня 2019

Що повинно бути в сучасному затишному сімейному гнізді — в місці, де ховаються від усіх негараздів, печуть смачні вишневі пироги?

Що має бути у сучасному затишному сімейному гніздечку — там, де ховаються від усіх негараздів, печуть смачні вишневі пироги та не засмучуються, якщо за вікнами негода? Звісно ж, гарне та з комфортом облаштоване приміщення, де готують їжу!

Дизайнери з his.ua вибрали духовку F 85 EPL IX від Pyramida, щоб оформити кухню для молодої київської родини, яка всерйоз захоплюється кулінарією. Ця креативна пара точно знайде застосування всім режимам моделі. Адже така диво-духовка може похвалитися 8 (!) режимами роботи. Мова йде про традиційний режим, делікатне приготування, верхнє нагрівання, гриль, гриль з конвекцією, конвекцію, розморожування.

 Сучасна техніка Pyramida в дизайні

Додатковий бонус — підсвічування. Абсолютно необхідна функція для швидкого та якісного очищення внутрішньої камери! До речі, остання — не єдине місце у духовці, яке підсвічується. Одна з особливостей моделі — втоплені в фасад ручки PushPull. На них всі позначки (температура й режими) світяться червоним.

 Дизайнерські рішення з технікою Pyramida

Дизайнери поєднали кухню з їдальнею, тому підібрали 8-режимну духовку з ущільнювачем. У моделі F 85 EPL IX використаний високоякісний склопластик Fiberglass, який надійно утримує тепло та вологу всередині пристрою.

І це ще далеко не всі дивовижні властивості цього кухонного обладнання! Під час приготування в ньому навколо страви циркулює холодне повітря. Тому така духовка гріє їжу, а не навколишній простір.

Дверцята з чорного загартованого скла зі вставками з нержавіючої сталі — естетичне та модне рішення. Та оскільки мова йде про виріб у стилі хюґе, то воно ще й дуже комфортне у використанні. Наприклад, таймер з сенсорним управлінням можна використовувати як кухонний годинник. Дрібниця? Можливо. Проте яка зручна!..

З усіма характеристиками духовки F 85 EPL IX від Pyramida можна ознайомитися, перейшовши за посиланням, а помилуватися дизайном квартири — тут.