Довершене поєднання: готові варіанти екосистем із технікою Pyramida

28 Вересня 2020
Створити кухню, яка водночас була б стильною, інноваційною і функціональною, — про це мріє кожен, хто розпочинає ремонт у цій кімнаті. З меблями та кольорами допоможе дизайнер, а з вибором техніки — Pyramida. Скористайтеся нашими ідеями, щоб отримати бездоганний результат!

З турботою про ваш час

Ми вже розповідали, чому створення екосистеми монобренда — вдале рішення. Проте це була теорія, покликана спонукати вас замислитися. Найкращим підкріпленням теорії будуть готові варіанти, які ви зможете вибрати для своєї кухні.

Наші спеціалісти опрацювали велику кількість запитів та створили на їх основі кілька пропозицій. Вам не доведеться витрачати багато часу на вивчення специфікацій та намагання водночас «потрапити в яблучко» з дизайном — ми вже про все подбали.

П‎'ять стильних та функціональних пропозицій

пісочний колір комплекту для кухні Pyramida1. Комплект NEW WARM SAND

До комплекту входять: духова шафа F 80 EPL GSA, витяжка HES 30 (D-600) SAND/AJ, варильна поверхня PFG 647 SAND LUXE.

Цей комплект підійде для створення по-справжньому затишного інтер’єру. Моделі теплого піщаного кольору з елементами нержавіючої сталі (ручки варильної поверхні та духової шафи) стануть окрасою кухні, а їхня функціональність потішить кожного, хто любить готувати. Так, духова шафа має вісім програм, завдяки яким ви щодня зможете створювати кулінарні шедеври! Ручки push-pull із LED-підсвічуванням — це сучасно та зручно, адже вам не доведеться щоразу вмикати світло, щоб вибрати потрібну програму. За безпеку відповідає потрійне скло дверцят — опіки не загрожують ні вам, ні дітям, ні домашнім улюбленцям.

Витяжка приваблює зручним сенсорним керуванням та наявністю LED-дисплея і таймера. Легким дотиком вибирайте необхідний режим роботи, установлюйте потрібний час — витяжка вимкнеться сама. Завдяки високій продуктивності (1200 м3/год), цю модель варто вибрати для кухні площею близько 20 м2.

Газова варильна поверхня із загартованого скла проста в догляді. Вона оснащена турбоконфоркою, на якій можна готувати страви азійської кухні на сковороді WOK, та газ-контролем, який відповідає за безпеку користування газовим обладнанням.

Елегантний чорний колір у кухонній техниці2. Комплект ELEGANT BLACK

До комплекту входять: духова шафа F 80 EPL GBL, витяжка HES 30 D BLACK/AJ, варильна поверхня PFG 647 BLACK LUXE.

Глибокий чорний колір ніколи не виходив із моди, кухні з такою технікою мають дійсно вишуканий вигляд. Кожен елемент комплекту Elegant Black виконаний із загартованого скла, єдиний матеріал створює візуально довершений ансамбль.

Електрична духова шафа з вісьмома режимами роботи дасть можливість комбінувати їх для досягнення потрібного кулінарного результату. До ваших послуг також цифровий таймер, хромовані та телескопічні напрямні, решітка та два дека. Завдяки антипригарній емалі легкого очищення та знімному склу в дверцятах, догляд за духовкою буде простим.

Витяжка з вільним витоком повітря 1200 м3/год якнайкраще підійде для кухонь площею до 20 м2. Крім того, вона має унікальний потужний двигун Aero2Jet — він працює швидко та напрочуд тихо, адже прихований у звукозахисному кожусі.

Газова варильна поверхня оснащена довговічними чавунними решітками, вирізняється надійним механічним керуванням та зручним розташуванням конфорок: ті, якими користуються найчастіше, розміщені попереду, щоб не доводилося щоразу тягнутися до них через усю плиту.

інноваційна техніка для кухні3. Комплект INNOVATION BLACK LUXE

До комплекту входять: духова шафа F 87 EP 70 GBL, витяжка V3 60 (1000) BL, варильна поверхня IH X 642 BZF.

Інновації у стильних корпусах — так можна описати моделі цього комплекту. З такою технікою ви зможете створити кухню преміум-класу та щодня насолоджуватися її функціональністю.

Вертикальна витяжка з подвійним забором повітря та потужністю 1000 м3/год швидко позбавлятиме випаровувань та ароматів під час готування.
Духова шафа з неймовірним корисним об’ємом камери 73 л дасть змогу влаштовувати вечірки з великою кількістю осіб та пригощати всіх смачною випічкою, запеченим м’ясом та овочами.

Індукційна варильна поверхня з інноваційною функцією Bridge дасть можливість готувати навіть у нестандартному посуді — ви зможете поєднувати зони нагрівання по вертикалі, натискаючи відповідні сенсорні кнопки на панелі керування.

техніка для маленької кухні4. Комплект COMPACT 45

До комплекту входять: духова шафа F 40 M 45 GBL, витяжка HBE 36 (550), варильна поверхня PFG 450 S BLACK.

Блискуче рішення для компактних кухонь, де потрібно раціонально скористатися кожним сантиметром та водночас не знизити функціональність.

Духова шафа вирізняється невеликими габаритами, проте має велику внутрішню камеру — 45 л. Цього вистачить для приготування страв для родини з 2–4 осіб.

Повновбудовувана витяжка не потребує окремого простору, вона повністю прихована від очей. Завдяки вільному виходу повітря 760 м3/год, вона швидко та ефективно очистить кухню площею до 15 м2 від зайвих ароматів та чаду, а меблі захистить від бризок жиру.

Компактна варильна поверхня на три конфорки — те, що потрібно для смарт-кухні. Водночас у вашому розпорядженні буде турбоконфорка для максимально швидкого розігрівання та підставка для сковороди WOK. Жодних перешкод для кулінарних досягнень!

Базова кухонна техніка Pyramida5. Комплект INOX BASIC SET

До комплекту входять: духова шафа F 85 EPL IX, витяжка KM 60/A IX, варильна поверхня PFX 643 INOX LUXE.

Нержавіюча сталь — оптимальне рішення для кухні у світлих тонах. Проста в догляді, вона привертає увагу стильним блиском.

Електрична духова шафа з таймером та вісьмома режимами роботи стане улюбленою помічницею тих, хто віддає перевагу запеченим стравам. Вибирайте потрібний режим, час приготування та спокійно займайтеся іншими справами — духовка вимкнеться сама та сповістить вас про готовність.

Потужна пристінна витяжка має стильний вигляд завдяки оригінальному алюмінієвому канту. Вона здатна за годину очистити 1000 м3 повітря — навіть після приготування багатьох страв дихати на кухні буде легко та приємно.

Газова варильна поверхня має повний набір конфорок для різних потреб: від маленької, потужністю 1 кВт (наприклад, для джезви) до турбо, потужністю 3,8 кВт (для супершвидкого розігрівання чи приготування).

Ми втілили в життя найпопулярніші запити українських родин, об’єднавши сучасну техніку в привабливі та функціональні комплекти. Створюйте свої місця теплих зустрічей та кулінарних шедеврів разом із Pyramida.