Безпечніше, тихіше, економно: нові вбудовувані посудомийні машини

08 Лютого 2018

Ми презентуємо лінійку удосконалених посудомийних машин. Всі моделі відносяться до класу економного енергоспоживання AAA і випускаються двох розмірів: шириною 45 см (10 комплектів посуду) і 60 см (14 комплектів посуду).

Тепер повсякденне використання кухонної техніки стало ще більш комфортним: функція відкладеного старту допомагає запускати мийку в будь-який зручний час; регульована висота кошиків дає можливість вмістити посуд великого розміру; завдяки внутрішньому підсвічуванню можна завантажити і розвантажити машину без додаткового кухонного освітлення.

Безпечне використання техніки Pyramida можливо завдяки системі AquaStop, яка блокує доступ води в посудомийку у разі протікання або пошкодження шланга. Рівень шуму під час процесу миття можна порівняти з ледь чутним шепотом.

Посудомийні машини eup dwn пропонують 8 програм миття на всі випадки життя і можливість половинного завантаження: менше посуду – менше витрата води.

Відзнаками моделей преміум-класу DWP є сенсорне управління, екран, що відображає вибрані налаштування і час миття, а також оптичний сигнал роботи: поки триває цикл, на підлозі перед дверцятами машини видна світна точка, яка подасть сигнал про завершення програми.

Використання кухонної техніки Pyramida звільняє час і сили для більш приємних занять: спілкування з близькими, відпочинок, творчість. Наші фахівці постійно удосконалюють моделі побутової техніки так, щоб ваша покупка стала черговим кроком на шляху до підвищення якості життя.