Острівець затишку у самому центрі Києва за версією The Village

25 Липня 2018

Коли за дизайн-проект інтер'єру власної квартири береться архітектор, це відчувається в кожній деталі. А техніка Pyramida доповнює затишні інтер'єри.

Кожна третя українська родина вже обрала техніку Pyramida, і нам завжди дуже цікаво зазирнути на такі затишні кухні. Сьогодні ми відвідаємо квартиру у самому центрі Києва. Для кухні була обрана телескопічна витяжка TL SYE-15 IX.

Коли за дизайн-проєкт інтер'єру власної квартири береться архітектор, це відчувається у кожній деталі. Декоровані фанерою стіни та предмети меблів ручної роботи, серед яких — безліч таких зручних і функціональних шафок. Милі серцям господарів дрібниці створюють затишок, а великі панорамні вікна та різноманіття електричного освітлення забезпечують достатню кількість світла й простору для радісного, комфортного життя.

Кожна річ у затишній квартирі-студії на своєму місці. У всьому відчувається характер й витончений смак господарів. Особливо приємно, що в таку особисту, відокремлену атмосферу органічно вбудована наша телескопічна витяжка Pyramida. Практична та стильна модель з нержавіючої сталі з таймером та електронним управлінням чудово вписалася у концепцію інтер'єру зручною кухні для сучасної молодої пари.

Нумо разом заглянемо в гості та розповімо докладніше про дизайн цієї квартири ;) Статтю публікуємо мовою оригіналу:

 Техніка Pyramida в інтер'єрі

«Квартира розташована у ЖК Parkland. Головна особливість оселі – ручне декорування фанерою. Відповідала за проект партнерка архітектурної студії dach Ірина Кичата: «Ми хотіли зробити ремонт, використовуючи максимально прості матеріали. Водночас мали можливість поекспериментувати: це наша квартира, тож ми самі були для себе замовниками».

 Витяжки Pyramida більше 15 років на ринку

Однокімнатну квартиру у новобудові перепланували на студію, виокремивши компактну спальну кімнату. Планувалося, що у квартирі житиме одна людина чи пара. Завдяки переплануванню і великим вікнам, приміщення стало просторим і світлим, каже авторка проекту.

«Ми не визначали для цієї квартири певний чіткий стиль. Усе одно в більшості інтер’єрних проектах зараз змішують стилі», – каже архітекторка Кичата. Утім, у білому кольорі стін, відшліфованій стелі, використанні дерева і декорі можна знайти натяки на Скандинавію.

Витяжка Pyramida в інтер'єрі

Урешті-решт, визначальною рисою помешкання є декорування за допомогою фанери. Більшість меблів у квартирі зробили самостійно. «Ми дуже хотіли зробити меблі саме з фанери. Але компанії, які працюють з деревом, або використовують ДСП і МДФ, або ставлять високі ціни. Подумали, що навіть якщо нічого не вийде, все одно буде дешевше, ніж купувати готові меблі», – каже Кичата.

 Київська квартира з технікою Pyramida

Власники зробили креслення і замовили фанеру на виробництві. Дерев’яні матеріали нарізали точно до міліметра, а тоді придбали фурнітуру – ручки, петлі, механізми тощо. «Як це все складати, дивилися у мережі. Дуже знадобилося одне детальне відео на YouTube», – пригадує авторка проекту.

 Затишний інтер'єр з технікою Pyramida

Кухонна стінка, шафа у коридорі, шафа на балконі, дерев’яна шафа у ванній,  а також елементи стін, покриті фанерою – меблі, які на проекті підготували власноруч. Окрема історія з комодом: його складали із залишок фанери, тому він вийшов асиметричним. «Але при цьому він дуже живий, тому ми його цінуємо», – каже Кичата. Своєю чергою, ліжко у спальні та підвіконня виготовляли на замовлення. Придбали власники диван українського виробництва Futon та обідній стіл Jysk.

 Витяжка Pyramida в інтер'єрі

Авторка проекту відповідала за декоративний малюнок на стіні над диваном. Ще частину стін прикрасили кресленнями у рамах, виконаними у техніці ручної графіки. «Це креслення дуже важливої людини в моєму житті – архітектора Володимира Белікова, у якого я проходила практику в інституті, – пояснює Кичата. – Він хотів викидати старі креслення з архівів, але ми з кількома іншими студентами зберегли ці записи».

 Техніка Pyramida Київ

Нас дуже тішить, що техніка Pyramida доповнює такі теплі й затишні домашні інтер'єри. Адже саме кухня є ідеальним місцем для душевних зустрічей з близькими, рідними й друзями. І те, що кожна третя родина вже обрала нашу техніку для облаштування своїх кухонь — для нас найкраще визнання та нагорода!

Джерело: the-village.com.ua

Кожна третя родина вже обрала функціональну, стильну та зручну техніку Pyramida для своєї кухні, переконавшись, що з кулінарних шедеврів починаються найдушевніші історії теплих зустрічей. Кожна така українська кухня — це окрема історія, і кожна така історія для нас важлива. Більше історій — на сайті istorii.pyramida.ua

Новини

06 / 10 / 2014
16 / 10 / 2014
27 / 11 / 2014