«Фаворити успіху 2017»: українські споживачі та експерти обирають Pyramida

06 Червня 2018

Для нас це особливе досягнення, адже в цьому масштабному голосуванні брало участь найавторитетніше і вимогливе журі – споживачі. Поспішайте поділитися подробицями цієї гонки лідерів.

За результатами незалежного дослідження споживчих переваг «Фаворити успіху 2017» техніка Pyramida здобула перемогу у трьох номінаціях! Для нас це особливе досягнення, адже у цьому масштабному голосуванні брало участь найавторитетніше та найвимогливіше журі — споживачі.

Поспішаємо поділитися подробицями цих лідерських перегонів.

Фаворит 2017 у категорії «Вбудовувана витяжка».

 Фаворит 2017 у категорії «Кухонна витяжка».

 Фаворит 2017 у категорії «Варильна поверхня».

У голосуванні брали участь понад 180 фахівців галузі у складі експертного журі та понад 40 тисяч споживачів з усіх куточків України! Ми вкотре переконуємося у тому, що техніці Pyramida довіряють, і ця довіра стає дедалі більшою.

«Така висока оцінка якості та зручності техніки Pyramida з боку експертів галузі дуже важлива для нас. Ми вдячні за визнання та впевнені, що зможемо підняти технології виробництва вбудовуваної техніки в Україні на нові висоти. Ця нагорода стала визнанням того, що ми досягли поставлених цілей», — поділився Костянтин Михайленко, виконавчий директор Pyramida Technik.

 Фаворит успіху 2017 - варильні поверхні Pyramida

Результати конкурсу означають, що ми на правильному шляху — і це найсильніший стимул бути ще кращими. Злагоджена робота талановитої команди Pyramida знову й знову виправдовує очікування та отримує високі оцінки як експертів, так і споживачів.

За першістю у «Фаворитах Успіху» стоїть величезна робота команди та наших партнерів, які налагоджують найширшу дистрибуцію в Україні та за її межами, роблячи якісну, функціональну й стильну техніку Pyramida доступною кожному.

 Вбудована техніка №1 в Україні

Pyramida впевнено заявила про себе у 2001 році та відтоді з року в рік підтверджує своє лідерство на ринку України:

Понад 15 років створюємо для вас якісну техніку. Ми доклали максимум зусиль для запуску власного високотехнологічного виробництва європейського рівня на території України. Зараз тут виробляється більш ніж 60% техніки Pyramida, проданої у 2017 році!

Кожна третя українська родина вже обрала нашу техніку для своєї кухні. А це десятки й тисячі історій теплих зустрічей, які відбуваються на українських кухнях. І серед наших найближчих планів — познайомитися з кожної кухнею країни ;)

Pyramida — вбудовувана техніка №1 в Україні. Ми пишаємося тим, що це звання підкріплено численними престижними нагородами найкращих премій країни: «Українська народна премія», «Вибір року» та ін.

 Бренд Pyramida отримав нагороду Фаворит успіху 2017

Попереду нас чекають нові перемоги й досягнення, а наших споживачів — ще більше функціональної, технологічної й надійної техніки. Нумо й далі створювати ці прекрасні історії теплих зустрічей разом, у колі багатомільйонної родини Pyramida, що постійно зростає!

До речі, зараз триває другий етап голосування за найкращі торгові марки вже поточного, 2018 року, тому поспішайте підтримати у голосуванні своїх персональних Фаворитів!

Поспішайте:

Відзначити варильні поверхні Pyramida
Обрати найкращу вбудовувану витяжку Pyramida
Проголосувати за найкращу витяжку (звичайно ж, Pyramida)
• Віддати голос за духовку Pyramida.

Безсумнівно у вас є улюблені торгові марки різних товарних категорій, яким ви віддаєте перевагу в повсякденному житті та які без коливань порекомендуєте своїм знайомим. Обирайте в голосуванні найкращих, тих, хто завдяки своїй діяльності дійсно заслуговує звання «Фаворит Успіху» та право називати себе найкращим, №1 у своїй сфері діяльності.

Найактивніші учасники голосування, що вкажуть особисті уподобання у 100 чи більше номінаціях, отримають запрошення на наступну XVI церемонію нагородження «Фаворитів Успіху», зможуть поринути у святкову атмосферу Успіху на наступному незабутньому шоу та на власні очі побачать лідерів України 2018 року, визнаних Фаворитами завдяки ВАШОМУ вибору!