Нова перемога Pyramida: нагорода «Фаворити успіху 2016»

01 Травня 2017

Pyramida – вбудовувана техніка №1 в Україні. Це досягнення компанії підтверджується результатами незалежних досліджень, позицією бренду в рейтингах торгових марок. 

Pyramida – вбудовувана техніка №1 в Україні. Це досягнення компанії підтверджується результатами незалежних досліджень, позицією бренду в рейтингах торгових марок. Ще одним підтвердженням лідерства Pyramida у сфері вбудованої техніки став конкурс торгових марок в Україні, «Фаворити Успіху». Згідно з підсумками конкурсу, українські покупці впевнено обрали саме техніку Pyramida.

Отримавши дані незалежного дослідження від організаторів конкурсу торгових марок, можемо сміливо заявити, що журі експертів присудило Pyramida перемогу в двох номінаціях:

Абсолютний Фаворит – 2016 в категорії «Кухонна витяжка»
• Фаворит Експертів – 2016 в категорії «Духова шафа»

Перемога в конкурсі торгових марок «Фаворити Успіху» - наша спільна перемога. Адже ваша довіра – нагорода найкраща з усіх можливих.

Компанія на постійній основі вдосконалює вже наявні в асортименті моделі та регулярно представляє покупцям нові розробки. Використання сучасних стандартів виробництва та суворого контролю на всіх його етапах дозволяє гарантувати високу якість техніки Pyramida.

Духові шафи і посудомийні машини, варильні поверхні, витяжки, аксесуари для кухні та гармонійні комплекти техніки для домашньої кухні – в каталозі Pyramida є все, що потрібно для швидкого приготування смачних і корисних страв.

Фаворит успеха 2016

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» з 2003 року проводить щорічні рейтингові дослідження з метою визначення найкращих, найбільш затребуваних торгових марок товарів та послуг, а також найбільш яскравих представників вітчизняного шоу-бізнесу. У публічному рейтингу беруть участь всі без винятку торгові марки, офіційно присутні на ринку, у відповідних категоріях свого профілю.

Переможці конкурсу визначаються за підсумками народного голосування, за участю трьох респондентських груп: Експертного Журі (професійних галузевих фахівців різного профілю), Журі Успішних Людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) і безпосередніх споживачів, які вказують свої особисті переваги, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями в Інтернеті на порталі FAVOR.com.ua.