Духовка Pyramida F 120: два в одному

10 Січня 2017

Ми знаємо спосіб, як знайти час на заняття англійською і не залишити рідних голодними. Знайомтеся, двокамерна духова шафа Pyramida F 120 S BLACK – новий помічник, який скоротить час перебування на кухні удвічі!

Час – безцінний. У цьому переконуються всі, кого захопив вихор сучасного темпу життя. Так хочеться приділити кілька хвилин себе коханої, але жіноче «Я» наполягає, що в першу чергу необхідно нагодувати сім'ю. Знайома ситуація? Ми знаємо спосіб, як знайти час на заняття англійською і не залишити рідних голодними. Знайомтеся, двокамерна духова шафа Pyramida F 120 S BLACK – новий помічник, який скоротить час перебування на кухні в два рази.

Звана вечеря? Легко!

Велика сім'я – це велика радість, але і чимало клопоту. Візьмемо, приміром, узгодження меню вечері. Чоловік просить одне блюдо, а діти хочуть інше. Вибір невеликий: або провести на кухні весь вечір, або приготувати щось одне. Навіщо шукати компроміси, якщо можна догодити всім?

Завдяки незалежним зонам духовки F 120 S BLACK  в ній можна запікати дві різних страви одночасно! Для кожної «ніші» режим приготування, таймер і температура встановлюються окремо. Зони розділені спеціальною полицею, за рахунок чого вдається уникнути змішування запахів. При необхідності роздільник забирається, і виходить простора камера об'ємом 67 л.

Процес приготування під контролем

Порадувати близьких смачненьким – відмінна ідея. Ось тільки часто кулінарні експерименти закінчуються невдало. Щоб вам не довелося подавати на стіл напівсиру запіканку з обвугленою «верхівкою», духовка укомплектована термощупом. Цей «електронний експерт» допоможе стежити за змінами температури всередині страви. Занурений в кулінарне «дітище» датчик по досягненні потрібних показників вимкне духову шафа.

Духовой шкаф Pyramida F 120 S Black

Самоочищення

Часто наполеонівські плани приготувати піцу, печеню і улюблений бісквіт молодшої доньки затьмарює думка про те, що доведеться витратити ще півгодини (якщо не більше) на чищення духовки. Але Pyramida F 120 S BLACK – не лише красуня, але і розумниця. Вона самоочищується!

Бічні стінки внутрішньої камери доповнені панелями з каталітичним покриттям. Шорсткий пористий шар емалі «накопичує» частинки жиру і їжі. При наступному використанні духовки під впливом температури (вище 200 градусів Цельсія) відбувається процес окислення: жир розпадається на сажу і воду.

Зверніть увагу, що на панелі не повинні потрапляти продукти, в яких є молоко і цукор. Духовку можна мити і традиційним способом, але не використовуйте абразивні чистячі засоби.

Духовой шкаф Pyramida

Духова шафа Pyramida F 120 S BLACK – це не тільки функціональна і надійна техніка. Це відмінна можливість готувати всілякі смаколики, витрачаючи значно менше часу.