Варильні поверхні Pyramida: допустимі навантаження

05 Травня 2016

Щоб поверхня прослужила довше, слід не тільки стежити за її чистотою, але і дотримуватись рекомендацій виробника щодо допустимих навантажень.

Робоча зона, розташована в потрібному місці і на оптимальній висоті, просто зобов'язує до кулінарних експериментів. Варочні панелі – це зручно, практично і функціонально. Панелі Pyramida вибирають і люди, які з готуванням «на ви», і великі родини, для яких важлива смачна домашня їжа. У кожному конкретному випадку ми можемо запропонувати надійне і безпечне рішення.

Всі моделі варильних поверхонь проходять перевірку на міцність, однак не варто забувати, що домашній помічник для приготування їжі – не професійна техніка. Щоб поверхня прослужила довше, слід не тільки стежити за її чистотою, але і дотримуватись рекомендацій виробника щодо допустимих навантажень.

Допустимые нагрузки на варочные поверхности

Газові панелі з загартованого скла

Рекомендація, яка стосується всіх газових варильних поверхонь з загартованого скла, – не використовувати посуд об'ємом більше 6-ти літрів (в тому числі на найбільшій конфорці). Крім того:

• На дві конфорки панелей з робочою поверхнею шириною 300 мм (наприклад, PFG 320 BLACK) не повинно припадати більше 12 кг (сумарно).
• На чотири конфорки панелей з робочою поверхнею шириною 600 мм (наприклад, PFG 646 WHITE, PFH 640 STG RED, PFG 645 BLACK) максимальне навантаження не повинно перевищувати 20 кг.
• На п'ять конфорок панелей з робочою поверхнею шириною 700 мм (PFG 705 STX) не повинно припадати більше 25 кг.

Газові варильні поверхні з емальованого металу/нержавіючої сталі

Не використовувати посуд об'ємом більше 6-ти літрів – ця рекомендація актуальна і для моделей з емальованого металу або нержавіючої сталі. Якщо говорити про цю категорію більш конкретно, то:

• Для двох конфорок моделі з шириною робочої поверхні 300 мм (PFS 320 SX-E) максимальна розподілена вага дорівнює 15 кг.
• Для чотирьох конфорок моделі з шириною робочої поверхні 600 мм (PFE 642 BLACK, PFA 640 INOX E) розподілена вага становить не більше 25 кг.

Нагрузка на варочные поверхности Pyramida

Електричні варильні поверхні

Навіть на найбільшому нагрівальному елементі електричної варильної поверхні з склокераміки або нержавіючої сталі не використовуйте посуд об'ємом більше 6 літрів.

• Дві конфорки поверхні склокераміки/нержавіючої сталі шириною 300 мм (CFEA 320-1, PL 302 X-E) витримають максимум 15 кг.
• Для чотирьох поверхні конфорок з склокераміки/нержавіючої сталі шириною 600 мм (CFEA 642/2) не повинно припадати більше 25 кг.
• Чотири конфорки поверхні склокераміки шириною 900 мм (CFEA 900) витримають до 25 кг.