Варильна поверхня: що це?

20 Червня 2016

Ми допоможемо вибрати ідеальну кухонну напарницю і підкажемо, що потрібно враховувати при виборі техніки саме для вашої кухні.

Хоч варильна поверхня сьогодні дуже популярна, у багатьох залишається питання: чим панель відрізняється від звичної плити? Наскільки її функціонал ширше? Якщо говорити умовно, то варильна поверхня – це верхня частина плити; це побутовий прилад з конфорками для приготування і розігрівання їжі. Панелі можуть мати різну кількість конфорок, працювати від газу або електрики, бути виготовленими з різних матеріалів і мати різноманітний дизайн. Ми допоможемо вибрати ідеальну кухонну напарницю і підкажемо, що потрібно враховувати при виборі техніки саме для вашої кухні.

Залежні vs незалежні

Сучасна кухонна техніка ділиться на вбудовану і ту, що стоїть окремо (або соло).
 
• Окремі моделі – мобільні і часто відрізняються оригінальним «зовнішнім виглядом», але мають істотний недолік. Вони займають дорогоцінний простір.

• Відмінною альтернативою такого формату техніки є вбудована. Такі рішення монтуються в шафи, тумби або стільниці. Вбудована техніка – це економія місця, мінімізація щілин (як результат – просте прибирання), а також можливість «вписати» побутові прилади в будь-який дизайн приміщення.

У свою чергу, вбудована техніка ділиться на незалежну і залежну. Як зрозуміло з назви, залежні моделі пов'язані з духовою шафою панеллю управління і комунікаціями. Встановити такі панелі окремо від духовки не вийде. Їх потрібно монтувати тільки над духовою шафою.

Незалежна варильна поверхня – окремий побутовий прилад зі своєю панеллю управління. Це автономна техніка, яку можна встановити в зручному господині місці. Таким чином, на будь-якій кухні є можливість обладнати індивідуальне робоче місце. Щоб переконатися в функціональності незалежних панелей, ознайомтеся з характеристиками та оглядами декількох моделей, наприклад, PFG 647 Gray Luxe, PFA 640 inox Luxe, PFG 646 white, VCH 642/2 UCC, PFE 643 ivory Luxe.

Варочная поверхность Pyramida

Pyramida – баланс функціональності та дизайну

Техніка Pyramida зробить будь-яку кухню більш практичною, функціональною та сучасною. У нашому каталозі представлені незалежні варильні поверхні різних типів: газові, електричні, індукційні, об'єднані. Якщо готуєте нечасто і не багато, рекомендуємо звернути увагу на моделі з 2 або 3 конфорками. Також ми пропонуємо великий вибір популярних рішень – з 4 або 5 конфорками. Моделі зі склокераміки, емальованого металу, нержавіючої сталі, загартованого скла, з сенсорним, сенсор-слайдерним або механічним управлінням – підібрати оптимальний варіант для вашої кухні не складе жодних труднощів.
 
Варочная поверхность PFG 640 STX
 
Ми стежимо за останніми тенденціями у сфері кухонної техніки та докладаємо максимум зусиль, щоб створити зручні та безпечні варильні поверхні. Якщо виникнуть питання, звертайтесь. Наші фахівці детально розкажуть про будь-які моделі компанії.