Безпека очима BadMama

09 Липня 2016

Безпека дітей на кухні – це така тема, яка хвилює всіх без винятку батьків. Тому ми спільно з порталом BadMama.com.ua випустили серію статей про безпеку дітей на кухні очима молодих матусь.

Розкривали тему гарячих чайників, розеток та гострих ножів: як вберегти малюка від синців та подряпин. Піднімали питання гарячого скла духовки і захисного замку для неї. Як максимально убезпечити малюка і не викрикувати щохвилини: "Ні! Не можна! Не підходь". Як створити безпечний простір на кухні для дітей – читайте у статті "Не лізь, не чіпай, не можна".

Безопасная техника Pyramida

Як і коли навчити дитину бути помічником, союзником на кухні? Як правило, про місця зберігання каструль і всього сипучого дитина на рівні інтуїції знає з того моменту, як навчилася ходити і відкривати дверцята шаф. А мама...п'ятнадцять разів підмітала рис, що розсипався, стирала мейк-ап індіанця з кетчупу і вимивала з волосся дитини липкі порошинки молочної суміші. Тому вона готова на все, що завгодно, тільки «піди пограйся, а я поки приготую поїсти». З якого віку вчити дітей користуватися побутовою технікою і доручати виставити температуру і режим? Чому важливо, щоб на варильній поверхні був газ-контроль і сенсорне управління, як можна убезпечити для дитини прилад простою функцією блокування – читайте у статті "Вриваємося на кухню".

Безопасность на кухне вместе с техникой Pyramida

На що звертаємо увагу, коли готуємо на кухні разом з дітками: температура, вогонь, газ. Чому важливо, щоб в духовій шафі було 3 скла і як це впливає на безпеку? Чому дитячі пальчики не обпечуться, якщо доторкнутись до дверцят духовки Pyramida, коли всередині готується ароматний пиріг? Роздуми молодих батьків про безпеку і не тільки – у статті "Готуємо разом: як, навіщо і чому?"

Безопасность детей на кухне вместе с техникой Pyramida

Ми працюємо над безпекою техніки Pyramida, постійно вдосконалюючись і покращуючи технічні характеристики. Нехай готування буде не тільки зручним, а й безпечним!