Премія за найкращу витяжку: українці обирають Pyramida

28 Листопада 2018

За результатами незалежного рейтингового дослідження «Українська народна премія» техніка Pyramida знову здобула перемогу, цього разу в номінації "Краща витяжка 2018". Першість в наймасштабнішому народному голосуванні доводить, що серед величезної кількості брендів побутової техніки, представлених на ринку країни, українські споживачі віддають перевагу саме Pyramida.

Перемога в даному проекті в черговий раз підтверджує довіру українців до продукції Pyramida, а це значить, що ми - на правильному шляху! Адже найсправедливішу оцінку кухонній техніці може дати тільки той, хто нею щодня користується. Тому визнання в народному голосуванні - одна з найцінніших і показових нагород для нас.

Техніка Pyramida отримала нагороду: Українська народна премія 2018

Сьогодні Pyramida пропонує величезний вибір витяжок в різних цінових сегментах і візуальних виконаннях. Від базових демократичних моделей до ультрасучасної дизайнерської техніки - в асортименті Pyramida кожен знайде свою ідеальну витяжку. При цьому, незалежно від категорії, кожна витяжка Pyramida проведена за найвищими стандартами якості і залишається максимально надійною і довговічною.

Ми безперервно удосконалюємо продукцію Pyramida, впроваджуємо новітні технології та реалізовуємо найсміливіші дизайнерські ідеї. Щоб наші споживачі були впевнені в якості техніки Pyramida, ми продовжили термін гарантії до 3-х років на всю продукцію і продовжуємо покращувати клієнтський сервіс. Pyramida - вбудована техніка №1 в Україні, і ми пишаємося тим, що численні нагороди і премії знову і знову підтверджують наші лідерські позиції.

З кожним днем Pyramida стає частиною все більшого числа смачних історій теплих зустрічей. Ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб підготовка до найщиріших посиденьок з друзями і близькими займала мінімум зусиль, і приносила виключно задоволення. Ми вдячні кожному українському споживачеві, який робить свій вибір на користь техніки Pyramida, і готові в повній мірі виправдати найвищі очікування.

Українська народна премія 2018: техніка Pyramida

Українська народна премія - найбільший в Україні щорічний конкурс, в рамках якого українські споживачі визначають кращі, на свій погляд, товари і послуги. Рейтинг формується шляхом незалежного он-лайн голосування в найпопулярніших соціальних мережах споживачами з усіх куточків України. Сама процедура голосування здійснюється за допомогою інноваційної системи, яка виключає фіктивні голоси і гарантує об'єктивність результатів. Саме тому, якщо ви бачите зображення медалі Української народної премії на товарі або на сайті компанії, будьте впевнені, що це достовірне визнання від самого справедливого журі - українського споживача.