Pyramida: змінюємо кухні – змінюємо життя

16 Березня 2021

20 років Pyramida: філософія теплих зустрічей

Чи складно бути першими? Напевно, так – якщо на чільне місце ставити саме золотий кубок. Філософія компанії Pyramida від початку передбачала зовсім не це. Об’єднуючи в кухонній техніці стиль і функціональність, ми поставили собі за мету робити життя простішим і з більшою кількістю задоволень. Готувати – з комфортом, прибирати – швидко, спілкуватися – тепло. Такою, на нашу думку, повинна бути кухня кожної української родини. І ось уже 20 років із цим погоджуються тисячі людей, які обирають і рекомендують техніку Pyramida. Нам є чим пишатися і про що розповісти, адже Pyramida – вбудовувана техніка № 1 в Україні. Запрошуємо вас пройти шлях довжиною 20 років разом!

Pyramida кухонна техніка яка за вами 20 роківПочнемо з кінця

20 років – тривалий проміжок часу. Його можна провести не хапаючи зірок із неба, а можна щодня змінювати кухні на краще, додаючи в життя комфорту. Ось уже понад 20 років компанія Pyramida – лідер українського ринку витяжок – входить до першої п’ятірки категорії, будучи сусідами з європейськими мультибрендами. Крім цього, ми – єдиний український бренд у першій п’ятірці категорії «Духовка».

За минулі роки ми оформили понад 15 патентів, відкрили більш ніж 80 сервісних центрів по Україні та налагодили експорт продукції до шести країн. Найвища якість нашої техніки підтверджується сертифікатом відповідності міжнародному стандарту ISO 9001:2015.

Зазвичай статистика не викликає великого інтересу, вона здається сухою і нецікавою. Однак тут за кожним пунктом – роки роботи, ідеї та їх реалізація, відгуки й коментарі. Це вміння слухати й чути кінцевого споживача, це безперервне пряме спілкування. Саме спілкування ми поставили на перший план – у кухнях, обладнаних технікою Pyramida, не просто варять і смажать. Там – зустрічаються, розмовляють, сміються і слухають, насолоджуючись часом, проведеним разом. Ви ж теж любите посидіти з мамою на кухні за чашкою чаю і душевними розмовами, чи не так?

Техніка, корисна, як свіже повітря

У середньому ми вдихаємо повітря від 17280 до 23040 разів на день.

Ми буквально навчили українців користуватися витяжками і стежити за чистотою повітря. Це не просто гучна фраза з рекламного буклета, а ще один незаперечний факт біографії Pyramida. 20 років тому цей вид кухонної техніки не був настільки популярним. Однак ми наполягали, що повітря в кухні повинне бути чистим, ми боролися з міфами про виняткову шумність витяжок, ми робили їх більш стильними, ергономічними, продуктивними та енергоефективними. І тепер із гордістю можемо говорити, що жодна нова кухня не обходиться без витяжки.

Ми знаємо ваші інсайти

Під час створення кожної нової моделі наші фахівці обробляють величезну кількість інформації. Вони стежать за світовими тенденціями, розробляють власні технологічні рішення і збирають фідбек реальних користувачів. Так створюються сценарії використання.

Так-так, ми знаємо, що у вас є улюблена конфорка й що в мікрохвильових печах ви багато разів натискаєте «Швидкий старт», щоб заощадити час =) Це не заважає нам додавати нові функції, адже, спробувавши їх один раз, ви оціните, наскільки вони полегшують кулінарний процес. А ми залишаємося вірними своїй меті – демонструвати високотехнологічний підхід до організації кухонного простору, впроваджувати інновації та змінювати ваше життя на краще кожного дня.

У майбутнє – з новими планами

Для компанії 20 років – вік солідний. Ми багато чого досягли й без удаваної скромності скажемо, що стали справжніми експертами в питаннях вбудовуваної техніки.

Ми пишаємося своїм центром Research & Design, який перебуває в постійному пошуку нових ідей і кращих технологічних рішень. Завдяки фахівцям центру модельний ряд продукції компанії розширюється, щоб задовольнити більшу кількість запитів користувачів. Усі разом ми створюємо техніку, яка піклується про вас. Тому з року в рік її визнаєте кращою саме ви – наші покупці. І ми вдячні за цю довіру!

Однак наші досягнення – не привід «застигати в бронзі», скоріше навпаки – саме розквіт, щоб шукати і пробувати нове, працювати на повну силу й отримувати від цього справжнє задоволення. На 2021 рік заплановано безліч проєктів, наші плани такі ж глобальні й бажання втілити їх у життя таке ж сильне, як і 20 років тому.

Приєднуйтеся!Pyramida Техніка корисна як свіже повітря