Pyramida збільшує гарантію до 3 років!*

04 Вересня 2016

Тепер ви можете користуватися всіма перевагами нашого гарантійного обслуговування протягом 3-х років.

Щоб ви були впевнені в якості продукції від Pyramida, ми продовжуємо термін гарантії на всю техніку! Тепер ви можете користуватися всіма перевагами нашого гарантійного обслуговування протягом 3-х років. Незалежно від того, в якому магазині і в який період був придбаний товар, у наступні 3 роки ви отримуєте повний комплекс сервісних послуг з індивідуальним супроводом.

Ми завжди поруч, щоб не трапилося. Більш 70-ти офіційних сервісних відділень по всій Україні, в кожному обласному центрі та інших великих містах країни. Експертна діагностика і ремонт техніки від наших авторизованих технічних фахівців в зручні для вас терміни.

Ми знаємо, що про улюблену техніку завжди хочеться знати більше. Вам не знадобиться кожного разу відвідувати сервісний центр, щоб отримати кваліфіковану консультацію. Просто зателефонуйте нам за телефоном гарячої лінії 0-800-604-463 і ми надамо відповідь на будь-яке ваше питання. Дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів – безкоштовні.

Ми цінуємо ваш час. Звертаючись в наш Центр підтримки, ви завжди можете розраховувати на оперативне обслуговування. Швидке оформлення заявок і вичерпна консультація з усунення неполадок. Без виснажливих очікувань і втрати часу.

Ви ніколи не зіштовхнетеся з проблемою відсутності комплектуючих. У нас ви завжди зможете замовити складові компоненти та запасні частини до техніки. Ми надамо вам будь-які комплектуючі в найбільш оперативні терміни.

Відстежуйте статус ремонту своєї техніки, навіть без підключення до Інтернету. Ми запровадили нову систему SMS-повідомлень, які будуть регулярно інформувати вас про хід сервісного обслуговування. Де б ви не були, ми повідомимо вам про статус вашої заявки, запланованої дати виїзду майстра і про успішне завершення ремонту. Ви завжди будете знати про процес відправлення замовлення на комплектуючі і коли ви зможете їх забрати.

Будь-які комплектуючі, в тому числі нові жирові або вугільні фільтри, доступні для додаткового замовлення і придбання в будь-якому сервісному центрі PYRAMIDA.

*Збільшений термін гарантії починає діяти з 01.09.2016 р. на техніку Pyramida, яка була придбана від 01.09.2016 р.

Pyramida увеличивает гарантию до 3 лет.