Вибір року №1- витяжки Pyramida

25 Листопада 2018

Pyramida продовжує отримувати нові нагороди. В рамках 18-ї церемонії нагородження "Вибір року 2018" ми знову здобули перемогу. За результатами комплексного голосування Pyramida взяла першість у номінації "Витяжка року".

Медаль "Вибір року 2018" в черговий раз підтверджує вподобання великої кількості українських споживачів. Це означає, що праця і старанність нашої команди оцінюються належним чином, а продукція Pyramida дійсно покращує якість життя українців. Для нас це не перша перемога, але кожна нова премія надихає нас розвиватися ще швидше, задавати це вищі стандарти, докладати це більше зусиль!

Цього року лідери конкурсу визначалися шляхом незалежного голосування експертів галузі, представників рекламного ринку і спеціального журі в особі українських селебріті. Але ключовим в прийнятті рішення мали результати всеукраїнського маркетингового дослідження серед споживачів. Таким чином, вибір переможця обумовлений комплексною оцінкою за всіма ключовими позиціями товару. Дана методика визначення "вибору №1" розроблена американською компанією Fеstivals International і забезпечує комплексну оцінку ринкової позиції товару.

техніка Pyramida: відгуки, вибір року, в інтер'єрі

Ми вдячні всім, хто взяв участь в дослідженні, і кожному, хто віддав свій голос за техніку Pyramida. Довіра і визнання - це найкращий стимул для нових починань і досягнень. Ми будемо продовжувати безперервно вдосконалювати нашу продукцію, щоб повсякденне приготування і безцінні душевні посиденьки на кухні приносили виключно радість і задоволення!

Медаль «Вибір року» - атрибут успішного бренду, який безпомилково впізнають мільйони українців. Це символ довіри споживачів і переконливий доказ професіоналізму всіх, хто вкладає сили і талант в розвиток бізнесу в Україні.