Pyramida задає тренд на вертикальність

27 Лютого 2019

Зустрічайте інноваційне рішення для кухонь  вертикальні витяжки.

Після всіх отриманих брендом нагород зупинитися на досягнутому? У жодному разі! Зустрічайте інноваційне рішення для кухонь — вертикальні витяжки. Ми демонструємо, що техніка для кухні може бути як продуктивною, так і красивою.

Трендова категорія

Здивовані? Ще б пак, адже такий дизайн цих пристроїв пропонує тільки Pyramida. Саме ми його розробили, втілили в життя й запатентували. Тож ви отримаєте не просто витяжку, а справжній дизайнерський об'єкт.

 Витяжка з запатентованим дизайном

Ми відстежуємо переваги споживачів, постійно розширюємо асортимент і нас тішить бути серед трендсетерів у дизайні. Саме так у нашому каталозі з'явилася нова категорія вертикальних витяжок, які зараз представлені чотирма моделями.

Кольори, в яких виконані дані вироби, універсальні — білий, чорний, нержавіюча сталь (декоративний короб).

Практичність у вишуканому корпусі

Пристінні вертикальні витяжки — принципово новий тип таких пристроїв. Вони потужні, тихі, компактні, практичні та красиві. Низка моделей оснащена сенсорним управлінням і таймером. Це безумовні переваги, завдяки яким користуватися подібною технікою стає ще зручніше.

 Вертикальні витяжки створюють новий тренд

Для деяких вертикальних витяжок доступні відразу три варіанти монтажу. А отже, цей необхідний на кожній кухні пристрій можна максимально раціонально й естетично «вписати» в її простір.

 техніка Pyramida в інтер'єрі

На всю техніку Pyramida поширюється гарантія 36 місяців. Незалежно від того, в якому магазині та коли був придбаний товар, у наступні три роки ви отримуєте повний комплекс сервісних послуг з індивідуальним супроводом. Бренд Pyramida — це і про красу, і про надійність!