Pyramida надихає! Дизайнер об'єднує поняття «кухня» і «краса»

24 Квітня 2019

Все більше українців довіряють бренду Pyramida і обирають саме нашу техніку для обладнання своєї кухні. Черговим підтвердженням цьому стала стаття TheVillage з фотографією витяжки Pyramida NR-MG 60 BL.

Дизайнер Володимир Вештак оформив квартиру-студію, реалізувавши відразу декілька оригінальних ідей. Більша їх частина торкнулася кухні. Як зазначив сам Володимир, левова частка забудовників впевнені, що дане приміщення та краса несумісні. Тому дизайнер вирішив своєю роботою довести зворотне.

Витяжка Pyramida в проекті the Village

Кухонний стіл, що «перетікає» у робочий, пересунутий вбік котел, похила витяжка — акцент був зроблений як на практичності та раціональному використанню простору, так і на його естетичності.

кухня в проекті The Village

Критерії вибору

Модель NR-MG 60 BL вирізняється трьома швидкостями роботи, вільний вихід потоку повітря даної витяжки — 700 куб. м/год. Чорний метал і такого ж кольору загартоване скло, з яких виготовлено пристрій, ефектно контрастують з білою плиткою стін і стільниці. Звертає на себе увагу й оригінальне під'єднання витяжки до вентиляційної шахти — за допомогою задекорованого повітропроводу, а не короба.

 Витяжка Pyramida NR-MG 60 M BL в інтер'єрі

Словом, якщо вам потрібна продуктивна інноваційна техніка, яка ще й має вигляд справжнього арт-об'єкта, зверніть увагу на витяжки Pyramida. Вони зроблять перебування на кухні комфортнішим і стануть однією з родзинок її інтер'єру.

Красива нова кухня з технікою Pyramida

За матеріалами TheVillage: the-village.com.ua