Визначено переможця суперконкурсу від Pyramida!

16 Грудня 2020

Ми чекали на це не менше, ніж ви! У час, коли майже всі питання переведені в режим «давайте після свят», ми готові радіти дивам. І подарунки від Святого Миколая з логотипом Pyramida будуть вельми доречні ;-)

Наш конкурс зібрав за віртуальним святковим столом быльше 200 історій учасників, які ділилися зворушливими та смішними спогадами, розповідали про сімейні традиції та веселі випадки. Ваші неймовірні, чесні та відверті #історії_святкових_зустрічей стали безцінним скарбом, справжньою знахідкою, ковтком гарячого шоколаду серед зимових холодів. Ви подарували нам і одне одному святковий настрій, змусили розкрити серця й душі та знову по-дитячому повірити в дива. І ми вдячні за це!

Назвати переможця було дууууууууууже складно, адже в кожній історії ми впізнавали себе, друзів та рідних. Ми прожили ваші спогади разом із вами!

«У кожного є історія, варта перемоги»

Оксана Середа поділилася атмосферними дитячими спогадами: «На кути клався часник (щоб відігнати всяке зло), копійки (щоб гроші велися) і свічка, яка мала горіти всю вечерю. Цілий день дорослі вдома старалися нічого не їсти, і ми з сестрою, хоч були ще малі, вперто відмовлялись від будь якої їжі. Це було ой як важко)». Погодьтеся, читаючи ці рядки, наживо уявляєш напівтемну кімнату та танок полум’я різдвяної свічки на стінах.

Чудову історію, яка змусить задуматися про коло життя у переддень світлого Різдва, розповіла Юлія: «Мені тридцять! Час, ну куди ти? І знову свята близько. І ти з трепетом в серці,чекаєш, як в гості прийдуть вже твої похресники, діти тих, з ким ще вчора проводила шкільні новорічні вогники. І слухаєш ті перші, смішні вітання, і колядки, і думаєш, як це добре, будь що, зібрати за столом тих, з ким є що згадати, обмінятися спогадами, сміятися, жартувати та вірити, що попереду в нас і в наших дітей ще багато хорошого!» Читаєш і відчуваєш у собі бажання бути чарівником, творити новорічну казку для малюків!

Історії святкових зустрічей Pyramida   Pyramida: історії святкових зустрічей

Зворушливими спогадами про Різдво у домівці бабусі й дідуся поділилася Олена: «У такі особливо святкові дні я згадую про те як ми всією великою родиною збиралися в бабусі з дідусем, той аромат, той стіл який ломився від різних смачнющих страв)... На жаль, вже не можу я приїхати до бабусі з дідусем, тому що хатинка осиротілаАле ті спогади, які залишились, вони дійсно зробили мене щасливою». Після таких слів хочеться негайно подзвонити рідним — не стримуйте це бажання, подякуйте ім просто зараз за всі теплі миті свого життя.

Нова родина, новий дім і нові традиції — про це пише Анна Джуринська: «По-справжньому відчувати святковий дух я почала лише тоді, коли ми переїхали у власний дім. Різдвяні свята у нашому домі відтепер мають аромати, теплий декор та сімейні традиції...».

Досхочу посміятися змусила історія Анастасії Банцер, яка «подарувала батькам ремонт на свята»: «И я помню, что рука сама тянулась зажечь гнома папиной зажигалкой. Стою я с ним, смотрю на свечу, на серпантин, на свечу, на серпантин. Дальше все как в тумане. В общем, если вам, как и мне в 6, интересно как быстро загорается серпантин, знайте - примерно доля секунды. Елка вспыхнула сразу вся и полыхала несколько минут, прежде чем на треск прибежали родители. К счастью, папа мигом повалил ее на пол и залил водой».

Історії святкових зустрічей  Pyramida: конкурс

Ці спогади — найменша частина того, що ми отримали! Радимо знайти їх усі за хештегом #історії_святкових_зустрічей і прочитати — святковий настрій гарантовано!

А переможцем стала Поліна Лисенко. Її історія була одноголосно визнана найкращою усіма членами конкурсної комісії. Вона поєднала в собі й світлий сум, і всеосяжну радість, і безмежну любов, якими хочеться ділитися у святкові дні!

"Я зустрічала це свято у поствоєнний час, коли у хаті ще не було навіть чорно-білого телевізора і зустрічаю його у епоху сучасних технологій, розуміючи, що у свідомості це свято завжди народжує однаково яскраві незабутні емоції, вибух вражень, саме тому ми запускаємо феєрверки, бо веселощі, радість, добро не можливо стримати, саме вони перемагають у нашому бурхливому, динамічному житті та стрімко розвиваючомуся світі. І навіть у найскладніші часи та роки Новий рік у моїй родині святкували дуже яскраво, ми завжди заздалегідь готувалися і вдягали маскарадні костюми, накривали багатий стіл, тому що у новий рік треба заходити красиво. Тому піднятий келих шампанського - це невід'ємна частина яскравого свята, а смаколики, які ми готуємо на наших затишних кухнях, несуть особливе значення."

Повну історію можна побачити за посиланням: instagram.com/p/CHtZN5On_X4

До переможниці вже відправляється наш Миколай і везе комплект сучасної вбудованої техніки Pyramida та сертифікат на 50 000 грн для оновлення кухні! А ще - її історія стане частиною сюжету однієї з серій святкового мінісеріалу, який ми покажемо вже 19 грудня на YouTube. Нехай цей подарунок стане для переможця гарним передвісником початку нового 2021 року!

Це ще не все! Ми настільки надихнулися вашими історіями, що включили частинки ваших пригод у наш міні-серіал, тому ми даруємо соковичавницю кожному з наступних авторів: 0303oksankaalbinaisambaieva, alesaanddima, angelina_petrash, anka.ripka, butenko.alexandra, iannaromahka, immorality_vulgarity, inna_livinska, kasiastarko, kate_shelestiyk, kritovastyle, lychiksolnechnij,  margaritatelik, marina_hvil, mister__zefir, mykhailovaoa, myrosunya, oksana_levik, popova15.06, sophia_boginska, sophiasukhaysvetlana.shevchenko.77, taisiia88, tattitkachenko, tetiana_dmytriv, tetianna_gan, uliana___uliana, v_tori_anvelina_kids_by_veronika , viktoria_kovalenko3.

Дякуємо всім учасникам за теплі історії та справжні емоції! Ви неймовірні! Давайте частіше зустрічатися разом за святковим столом та ділитися мріями і спогадами, адже саме це робить нас щасливими людьми!

Історії теплих зустрічей Pyramida

З прийдешніми святами!