Pyramida смаку: закохані на кухні

14 Серпня 2018

The Devochki вирішили порадувати вас новим проектом під назвою «Закохані на кухні». Ми познайомимо вас з шістьма цікавими закоханими парами.

Любов і їжа — нерозлучні, вони завжди присутні в нашому житті, наповнюють його та роблять яскравим, красивим і щасливим. Саме тому разом з онлайн-журналом The Devochki ми вирішили потішити вас новим проєктом під назвою «Закохані на кухні». Ми познайомимо вас з шістьма цікавими закоханими парами та поговоримо з ними про особливості їх «кухонного життя». Герої поділяться з нами своїми смачними історіями та навіть приготують свої улюблені коронні страви.

Відповідь на питання, чому ми вирішили створити саме такий проєкт, проста. Ми в Pyramida впевнені: кухня — не тільки місце для готування та споживання їжі, а й у першу чергу романтичний простір для теплих зустрічей з найулюбленішими. Деякі пари не уявляють свого життя без спільної ароматної кави або чаю зранку, інші — без романтичної вечері в компанії одне одного, треті люблять готувати разом, а четверті кожні вихідні зустрічають гостей та тішать їх новими домашніми стравами.

 Pyramida - історії теплих зустрічей

Сумісне приготування страв зближує закоханих і допомагає створювати щось більше, ніж просто їжу, — яскраві спогади, які зігріватимуть та даруватимуть тепло в будь-яку погоду. Якщо ви ще жодного разу не готували разом з коханим або коханою, ми впевнені, що наш проєкт вас на це надихне.

 Кожна 3 українська сім'я вибрала техніку Pyramida для своєї кухні

Атмосфера тепла, єднання та смачні традиції здатні створювати дива! І цю теорію повністю підтверджують герої наших перших зустрічей у рамках проєкту «Закохані на кухні»: засновники Veterano Brownie — Юля та Роман, які люблять одне одного та шоколадні тістечка брауні, а також ідеальна пара невгамовних експериментаторів — діджейка й арт-директорка Катро та політтехнолог і мисливець Саша. Переконайтеся у цьому, прочитавши їх історії й рецепти улюблених страв на сайті The Devochki:

Історія Юлі та Роми. Піраміда смаку: Брауні з любов'ю

Історія Катро і Саші. Піраміда смаку: Мітболи для закоханих у моцарелу

Історія Олі та Антона. Піраміда смаку: Паста для закоханих у подорожі

 Pyramida - історії теплих зустрічей

Створюйте на кухні атмосферу тепла, любові й затишку для своїх коханих половинок частіше, а техніка Pyramida вам у цьому допомагатиме! Стежте за новими історіями на сайті Thedevochki.com

 Pyramida - 15 років створюємо для вас якісну техніку

І не забувайте про наше справжнє джерело історій теплих зустрічей на порталі istorii.pyramida.ua ;)