Зустрічаємо Хеллоуін: 3 страхи перед прийманням гостей

30 Жовтня 2019

У Ніч Всіх Святих потойбічна мряка виповзає на вулиці і ходить від хати до хати, намагаючись потрапити всередину і всіх налякати. Якщо ви хочете провести цей день у веселій компанії, не поспішайте відкуповуватися цукерками від духів кухонних невдач. Зверніться по допомогу до техніки Pyramida і будьте спокійні - ваше свято пройде ідеально. А цукерки краще віддайте гостям))

Насолода або гидота?
 
Чекаєте на гостей і поставили в духовку пиріг? В метушні зустрічі і веселому застільному спілкуванні забуваєш про все. А потім блюдо нагадує про себе димом і зовсім неапетитним запахом. Страшно?
 
Духова шафа Pyramida - і навіть Хеллоуін вам не страшний! Вбудований таймер повідомить вам, що страва готова, і подбає про те, щоб вона не згоріла.
 
Так що тільки солодкість і ніяких гидот;-)

духовой шкаф Pyramida

Поділися або бережися!

Чим хочеться ділитися з гостями? Радістю, новинами і смачними стравами. І ось гості на порозі, а ви швидше закриваєте двері в кухню, з-під якої зрадницьки повзе «туман» з ароматом котлет. Навіть Хеллоуін не привід влаштовувати Сайлент Хілл в квартирі - перемогти дим і аромати допоможе будь-яка наша стильна витяжка. Просто включіть її на максимум і йдіть зустрічати гостей - ніхто й не здогадається, що тільки що ви чаклували над стравами.

техника для кухни Pyramida

Вони вже близько!
 
Ви анонсували гостям кілька змін страв за вечір, а тепер стоїте посеред кухні і роздумуєте, як же вам все встигнути. Герої фільмів про Хеллоуін часто впадають у відчай, але з варильними поверхнями Pyramida він вам не загрожує. Індукційна плита з Turbo-нагріванням за лічені хвилини розігріє воду в каструлі або чайнику. Чотири конфорки з захистом від перегріву і таймером для будь-якої із зон дозволять готувати швидко і не переживати, що ви вчасно не вимкнете примхливу страву. А коли закінчите чаклувати, просто протріть поверхню сухою губкою. І гості прийшли, і страви готові, і в кухні ідеальна чистота.
 
Кухонна техніка Pyramida не залишить страхам жодного шансу. Обладнайте нею свою кухню і будьте завжди під надійним захистом сучасних технологій. Веселого Хеллоуіна!
 
варочная поверхность Pyramida
 

P.S. Час гарбуза в самому розпалі, тому ми підготували для вас кілька простих і апетитних рецептів по сезону. Загляньте сюди, щоб вже точно до приходу гостей бути у всеозброєнні.