Новинки асортименту — техніка, яка все зробить за вас

16 Квітня 2020

Розширення асортименту, вдосконалення дизайну, покращення функцій — ми робимо техніку Pyramida все розумнішою і гарнішою. У нас сезонне оновлення!

Індукційні поверхні. Три новинки для вас

1. Оригінальна варильна поверхня з bridge-зонами IH X 642 BZF вміє поєднувати дві зони нагріву за вертикаллю, коли ви розміщуєте посуд нестандартної форми. Розширюйте свої кулінарні можливості!

2. Компактна індукційна поверхня-доміно IH X 320 на дві зони нагріву, яку можна вбудувати у стільницю або поставити зверху на чотирьох прогумованих ніжках. Підходить для невеликих квартир і поїздок на дачу. Зручно: в комплекті є мережевий шнур 1,5 м і євровилка.

3. Поверхня IH X 640 має сенсорно-слайдерне керування — торкніться панелі або проведіть пальцем до потрібного значення.

Индукционная варочная поверхность с бридж зонами

Електричні варильні поверхні — більше корисної площі

Стильна поверхня-доміно VCH X 320 із таймером до 360 хвилин вбудовується або встановлюється автономно. Одна з її родзинок — компактний розмір. Ця поверхня, як і індукційна IH X 320, ідеально підходить для маленької кухні та поїздок у літній будинок — просто візьміть її з собою. Автономне встановлення займає лічені секунди: встановіть ніжки і під'єднайте варильну поверхню до електромережі — все, вона готова куховарити!

Электрическая варочная поверхность Pyramida

Друга новинка у цій категорії — поверхня VCH X 642 з подвійною зоною розширення і навіть з двома подвійними зонами — готувати в гусятниці тепер зручніше! 

VCH X 640 і VCH X 641 F — аналоги наших популярних моделей, перша з яких має чотири стандартні зони нагріву, а друга — зону розширення зі збільшеною потужністю.

Газові варильні поверхні. Усе під контролем!

 «Газ-контроль» — це не про власника газопроводу :) Це нова функція для вашої безпеки: якщо полум’я згасне, поверхня зупинить потік газу. Також ми вдосконалили деталі й оновили ручки: тепер вони круглі, більш витончені та приємні на дотик.

Обновление ассортимента газовых варочных поверхностей Pyramida

Обирайте техніку на свій смак, враховуючи особливості інтер‘єру кухні. Сподіваємося, що наші пропозиції прийдуться до душі тим, хто робить ремонт або хоче оновити техніку. Pyramida приготує смачну їжу, поки ви насолоджуєтесь теплими бесідами на кухні.