Кухня майбутнього: п’ять інновацій Pyramida, які змінюють світ уже сьогодні

01 Вересня 2020

Вам здається, що у світі техніки для кухні вже придумано все, що потрібно для комфортного користування? Ми готові довести, що тут ще є куди зростати та чим здивувати навіть вимогливих користувачів. Пропонуємо вашій увазі п’ять інноваційних розробок, які точно стануть у пригоді під час створення сучасної кухні.

нержавіюча сталь у кухонній техниціНержавіюча сталь AISI 304

Газові варильні поверхні Pyramida виготовлені не зі звичайної нержавіючої сталі, а з надміцного сплаву AISI 304. Завдяки низькому вмісту вуглецю, такий матеріал витримує нагрівання до 1400 градусів, а це означає, що часте тривале використання поверхні не змінить її зовнішнього вигляду.

Нержавіюча сталь AISI 304 не боїться механічних пошкоджень, стійка до корозії та дії кислот. Матеріал гладкий та легкий у догляді — достатньо протерти поверхню вологою ганчіркою з мийним засобом або засобом для нержавіючої сталі, щоб вона знову сяяла чистотою, як у день придбання.

Така варильна поверхня входить до складу комплекту INOX BASIC SET.

багатофункціональні духові шафи PyramidaУщільнювач Fiberglass

У більшості духових шаф як ущільнювач використовується гума. Проте 8-режимні духовки Pyramida мають скловолоконний ущільнювач Fiberglass, корисні властивості якого перевершують аналогічні в гуми.

Так, він запобігає тепловтратам через дверцята, завдяки чому всередині камери довше зберігається вибрана температура. Це дає можливість заощаджувати використовувану електроенергію та чітко витримувати задані температурні налаштування. А отже, ваші страви завжди готуватимуться бездоганно — так, як указано в рецепті.

Оцінити переваги духової шафи з інноваційним ущільнювачем ви зможете, придбавши комплект RETRO RUSTICO IVORY.

двокамерна духова шафа PyramidaОдна духовка — дві камери

Запланували приготувати пиріг та запекти м’ясо з овочами, а духовка лише одна? Не проблема, якщо мова йде про 18-режимну модель Pyramida F 180 S GBL. Духова шафа об’ємом 67 л має в комплекті роздільник, який утворює з однієї камери дві. Тепер можна спокійно готувати одразу дві страви та не хвилюватися через те, що солодкий пиріг буде пахнути м’ясом: роздільник не дає змішуватися ароматам із різних камер.

Дистанційне керування витяжкою

Пульт дистанційного керування для телевізора, вентилятора чи кондиціонера — звична та навіть необхідна зручність. Проте Pyramida робить ще крок уперед, і тепер ви можете придбати для своєї кухні витяжку з пультом ДК. Необов’язково підходити до пристрою, коли треба вибрати чи змінити режим роботи. Це особливо важливо тим, хто має просторі кухні чи студіо. Просто натисніть потрібну кнопку на пульті дистанційного керування та спокійно займайтеся іншими справами.

потужні вітяжки PyramidaПотужний, але тихий — двигун Aero2Jet

Один із головних критеріїв вибору витяжки — рівень шуму під час роботи. Погодьтеся, не дуже зручно готувати чи вечеряти, водночас намагаючись почути бодай щось із розмови через гул двигуна. І вимкнути витяжку не можна, адже тоді повітря в кухні залишиться насиченим випаровуваннями, буде дискомфортно дихати.

Pyramida подбала про ваше спілкування та створила інноваційний двигун Aero2Jet. Його особливість, поряд із високою потужністю, — звуконепроникний кожух, який поглинає гул і вібрацію.

Навіть поряд із витяжкою, яка працює на максимумі, можна спокійно вести розмову, якщо на кухні встановлено модель Pyramida з двигуном Aero2Jet. Переконайтеся в цьому особисто, придбавши комплект ELEGANT BLACK.

Кухня — це багатофункціональний простір, на якому народжуються справжні шедеври домашніх страв, місце для теплого спілкування в колі рідних та друзів. Саме тому техніка тут повинна мати максимум сучасних матеріалів та функцій, щоб процес приготування був справжнім задоволенням, а підтримка чистоти не ставала «покаранням для Попелюшки». Створіть екосистему з моделей Pyramida та отримайте всі переваги сучасної техніки — і не тільки! Інновації для вас — це Pyramida.