Натуральність без блиску та «розумна» техніка. Останні кухонні тренди

02 Травня 2023

Діставати красивий посуд, який все берегли для особливої події. Готувати смачну їжу для себе та найрідніших. І нарешті облаштувати родинне гніздечко, серце якого — кухня. Бо маленькі радощі тепер такі великі. Бо додому хочеться найбільше. Бо коли, як не зараз?

Тому зібрали для вас останні тенденції у сфері кухонного дизайну. Коротко, але по суті про трендові кольори, матеріали та «розумну» техніку і багато іншого. Читайте про найактуальніше. Бо жити на часі!

Pyramida та головні тренди в дизайні кухні 2023

50 відтінків чорного

Якщо ще кілька років тому першість тpимали світлі та блискучі кухні, то останні тенденції диктують зовсім протилежне. Чорні матові фасади і бажано без ручок. Зверніть увагу на чорний, сірий, антрацит чи темно-коричневий. Це топові кольори для шаф, фасадів та стільниць. Знаємо, стосунки з вибагливим чорним не завжди прості. Але коли мова про красу, завжди є місце компромісу.

Те саме стосується і побутової техніки. Серед асортименту виробників можна знайти техніку у потрібних кольорах, які будуть ідеально гармоніювати з фасадами. Бренд Pyramida пропонує кухонну вбудовану техніку в найкультовіших кольорах: топовий чорний, чорний з декором з нержавіючої сталі, білий, нержавіюча сталь. А для найпомітніших ґаджетів, зокрема, таких, як духові шафи ми використовуємо в тому числі золотаво-пісочний та срібний відтінки. Та попри всю трендовість такі кольорові рішення є поза часом. Тому техніка стає не просто головною помічницею кожної господині, а й стильним і завждм актуальним акцентом вашої кухні .

Великою популярністю користуються мийки з чорного граніту, чорна фурнітура або просто чорні аксесуари, наприклад, ємності для миючих засобів.

Pyramida тренди дизайну кухні 2023 чорний колір в моді

Зручний мат

А от блиск не на часі. Дійсно, ну, скільки можна боротися з цими «пальцями»? Першість виправдано беруть матові поверхні. Вони менш бpудняться і прості в обслуговуванні.  Крім того, матові поверхні на кухні виглядають спокійно і мінімалістично. Ба більше. Ви можете обрати не просто матовий, а супер- і навіть ультра матовий. До речі, матові кухні, як і глянцеві, тепер доступні з покриттям проти відбитків пальців.

матові поверхі на кухні - тренди в дизайн кухні 2023 від Pyramida ua

Pyramida.ua розбирається в трендах кухонного дизайну 2023 - матові поверхні та фасади

Дерево, метал

Дерево на кухні завжди актуально. Мабуть, тому що це про тепло і родинний затишок. Якщо говорити про останні тенденції, то це дерев’яні фасади з зернистою текстурою, особливо з дуба та горіха. Ммммммм...це надзвичайно стильно!

А темні кухні ідеально поєднуються з дерев’яною стільницею, створюючи затишний образ заміського будинку, який пам'ятає так багато історій про теплі родинні зустрічі сімейних.

дерево та метал у дизайні кухні - про що говорять тренди- на pyramidaua

Не менш популярні шляхетні металеві кухні.  Тільки уявіть собі цей ефект мерехтіння. Золоті, мідні та інші металеві тони. Як же часто нам зараз не вистачає яскравих деталей. У поєднанні з матовими фасадами чорного кольору виходить абсолютний тренд кухні золотих 20-х років.

pyramidaua ділиться головними трендами в дизайні кухні у 2023 році

Іноді металік можна реалізувати лише кількома акцентами.  Вибирайте маленькі аксесуари, а також гаджети красивих металевих кольорів.

М’які пастелі

На контрасті з цим трендом кухні у ніжних літніх кольорах. Пастельні кухні так само популярні, як і темні. Вони виглядають свіжо, легко і надають весняного настрою. Хай буде весна. І в душі, і в країні, і на кухні.

піраміда ua

Тренди кухонних меблів

Наші кухні вже давно не лише про готування і споживання. Це про родинні вечори з фірмовою бабусиною качкою, коли нарешті зібрались всі-всі. Це про задушевні розмови з подругою, яка повернулась і, здається, назавжди. І, звісно, це місце, де ми всі зустрінемо перемогу. Ну, а для неї поки нам всім потрібно працювати. Тому так необхідні розумні рішення для роботи вдома. Як варіант — домашній офіс на кухні.

офіс на кухні це незвичайно та зручно - говоримо про тренли 2023

офіс на кухні - розбираємо тренди дизайну кухні 2023 разом з pyramidaua

Не дивно, що об'єднання вітальні та кухні виглядає так природньо.  Вже кілька років ці дві сфери життя все вимушено й тісно пов’язані.  Кухня-їдальня вміло інтегрована у вітальню.  Виробники все більше використовують закриті меблі, щоб посилити цей симбіоз.

А вбудована техніка в цьому плані — найбільш підходящий варіант, оскільки гармонійно вписується у загальний інтер’єр і допомагає здійснити будь-який задум.

«Розумна» техніка

Одні тільки меблі та фасади не зроблять кухню модною та сучасною. З кожним роком кухонна техніка стає все більш досконалою. На що зараз здатні розумні помічники?  Читайте далі про найцікавіше.

Королева кухонних ґаджетів

Духова шафа — це без перебільшення серце кухні і головна помічниця  господині. Це техніка, з якою ми будуємо довготривалі стосунки. Саме тому так важливо обрати ідеальний варіант під себе. Дизайн, розмір, функції та режими, — до всього цього у господинь індивідуальні вимоги. Тоді як простота у догляді — загальна потреба кожної. Обирайте духову шафу з самоочищенням, щоб максимально полегшити процес прибирання (як приклад модель духовки Pyramida PO 88 ME). Як це працює? Задня стінка шафи, яка найбільш важкодоступна для чистки, виконана з каталітичної пластини. Її не потрібно протирати чи чистити. Достатньо увімкнути прилад, а потім вимести попіл. Духовка самоочищується. Технологія настільки незамінна, що й досі важко перестати дивуватись: «А так можна було?».

Pyramida духовки в дизайны вашоъ кухны PO 88

Сучасні духові шафи — це поєднання краси, економічності, об’єму, зручності та практичності. Щороку виробники удосконалюють моделі, що дає змогу готувати все краще та більше. Так, завдяки додатковому тену на задній стінці шафи з'являються нові можливості для створення ваших кулінарних шедеврів.

Теплі зустрічі за вечерею у родинному колі на свята та у будні — одна з традицій українців у всі часи. Тому серед духових шаф все більшою популярність користуються моделі з великим об'ємом. З такою помічницею ви можете бути впевнені — вечері вистачить на всіх.

Та й енергоефективність як ніколи на часі. Ви оціните духовки А класу вже після першого рахунку за світло.

А ще — зручні функції відкладеного старту, щоб готувати за нічним зниженим тарифом, автовідключення для забудькуватих хазяйок та блокування від маленьких бешкетників.

Розумні кулінарні помічники

І такі «розумні помічники» не тільки в духовках, а й у всій іншій кухонній техніці.  Розумні варильні поверхні, розумні посудомийки, розумні витяжки… Цей список можна продовжувати довго.

Розумна витяжка серії АВН SRC «зрозуміє вас» з першого поруху. Адже серед інших функцій вона має справжнє ноу-хау — управління жестами!  

Витяжка Pyramida ABH SRC підходить до будь якого інтер'єру кухонного - тренди 2023 розумні гаджети на кухні

Раз — і ви включили витяжку, змінили швидкість чи увімкнули світло. І що чи не найголовніше — вам більше не треба перейматися через сліди пальців на панелі з загартованого скла. І ваша, зауважте, чорна витяжка завжди чиста.

Серед інших корисних функцій: автовідключення — запрограмував і витяжка відключиться сама, дистанційне керування — зручно керувати помічником не встаючи зі столу, режим вентиляції — витяжка сама вмикається і вимикаться. Та вже за десять хвилин на кухні свіже повітря.

Так само як свого часу у побут наших батьків увійшли пралки, сучасну кухню чим далі важче уявити без посудомийної машини. Вони повністю вбудовуються в кухню. І стає непомітним, але таким незамінним помічником.

Посудомиійні машини Pyramida це стильні сучасні та коричні гаджети кухонні - тренди кухні 2023 з Pyramida ua

Серед «розумних» фішок: половинне завантаження (більше не треба днями збирати посуд), що збереже ваш час і кошти, а також режим альтернативного заповнення, коли ми можемо вказати, на якій саме полиці митиметься посуд.

Максимально на трендових темних кухнях виглядатимуть індукційні чи електричні варильні поверхні з чорного загартованого скла. І вони також, як й інша техніка, не тільки красиві, а ще й «розумні». Наприклад, індукційна поверхня IH G 642 BZ з можливістю об’єднання зон нагріву по вертикалі та електрична поверхня VCH G 641 з розширенням зон нагріву. І це не стільки про модерновість, скільки про економію, тому що відповідає всім економічним вимогам часу.

Ми постійно тримаємо руку на пульсі, слідкуємо за змінами і тенденціями. Навіть більше. Ось уже 20 років як Pyramida є активним учасником формування кухонної української моди. Поєднуючи світовий досвід та національні особливості, ми створюємо стильну, сучасну, розумну, доступну, а головне — функціональну техніку.

Pyramida історії теплих зустрічей на вашій кухні

То ж заряджайтеся нашими порадами та створюйте свої затишні куточки для таких як ніколи бажаних теплих зустрічей! Бо жити на часі!