Фаворит кухні: чому українці визнають техніку Pyramida найкращою

27 Грудня 2018

Ми цінуємо думку своїх клієнтів. Попереду багато часу і багато задумок. Ми стаємо кращими для вас!

Друзі у Facebook вже почали підбивати підсумки року, розповідаючи про свої успіхи та справи, які ще потрібно завершити. Бренд Pyramida, друг щонайменше третини українських сімей, підтримує цю традицію — ділитися своїми історіями. Окрім того, нам дійсно є що сказати!

Потрійний успіх: українці обирають Pyramida

Бренд уже багато років є безумовним лідером у сегменті виробництва кухонної техніки, і 2018 рік не став винятком. Завдяки наполегливій праці всієї команди рік Жовтого Собаки запам'ятається відразу трьома престижними українськими преміями.

Pyramida выбір року 2018

Так, 8 грудня відбулася церемонія нагородження виробників найкращих товарів і послуг «Вибір року-2018». До наступного голосування саме ці бренди будуть орієнтирами для українців. У категорії «Витяжка року» золото отримала наша компанія. Медаль «Вибір року» — атрибут успішного бренду, який безпомилково впізнають мільйони українців. Це символ довіри споживачів і переконливий доказ професіоналізму всіх, хто вкладає сили та талант у розвиток бізнесу в Україні.

Техніка Pyramida також стала «Фаворитом року» та посіла перше місце у рейтингу «Українська народна премія» у категорії «Найкраща витяжка».
Ці премії — підтвердження заслуг кожного співробітника та відмінна мотивація для нових звершень.

ISO: усе під контролем

На Заході, якщо бренд хоче бути успішним, сертифікат, що підтверджує відповідність стандартам управління якістю ISO, — must have. У 2018 році ми пройшли сертифікацію ISO 9001: 2015. Систему управління якістю на підприємстві перевіряли незалежні експерти Bureau Veritas. Їх оцінка — закономірний результат зусиль, яких докладають члени команди, та гарантія налагоджених технологічних процесів. Для споживача ж це означає однаково високу якість всієї продукції під брендом Pyramida.

Pyramida має сертифікат якості виробництва ISO

Інновації — кожній кухні!

Витяжки можуть бути такими ж стильними й сучасними, як і smart-техніка. Бренд Pyramida, завоювавши першість зі створення безшумних горизонтальних витяжок, запустив абсолютно нову категорію — витяжки вертикальні. Над цим напрямком працював штат інженерів і центр Research & Design — адже ми любимо бути на крок попереду!

 Вертикальні витяжки - інновація Pyramida

Нові витяжки не лише стильні, а й потужні, оскільки забір повітря здійснюється з двох площин. Познайомитися з новинкою можна в усіх великих гіпермаркетах техніки в Україні.

Перевершуючи очікування

Коли заслуги та премії стають результатом багаторічної наполегливої ​​праці, поєднання тенденцій та побажань клієнтів — цим хочеться ділитися. Ми пишаємося своїми успіхами та пропонуємо й вам оцінити переваги фірмової техніки.

Понад 15 років український виробник Pyramida створює кухонну техніку, яку сьогодні обирає кожна третя українська родина. За цей час продано більш ніж 1,7 млн ​​витяжок! Якщо вважати, що одну витяжку купує сім'я з трьох осіб, можна сказати, що на кожній кухні нашої столиці встановлена витяжка нашого бренду.

Pyramida — вбудовувана техніка № 1 в Україні. Неймовірні результати — це вдячність тим, хто наполегливо працював, і тим, хто вже використовує нашу продукцію та рекомендує її друзям і знайомим. А ще — це запрошення зробити вибір на користь визнаного лідера та створити кухню, де буде приємно і готувати, і зустрічатися з близькими.

Ми цінуємо думку своїх клієнтів і не зупинимося на цих преміях. Попереду багато часу та багато ідей. Ми стаємо кращими для вас!

С Новым годом!