Вибір українців. Pyramida - абсолютний фаворит незалежного рейтингу

12 Червня 2019

У нас приголомшлива новина: цього року список наших досягнень поповнився нагородами престижного конкурсу «Фаворити Успіху», і на цей раз відразу двома!

Завдяки вашій активності в голосуванні і високих оцінок вбудована техніка Pyramida знову названа Абсолютним Фаворитом 2018 року в категоріях Варильна поверхня» та «Вбудовувана витяжка.

Оцінка результатів конкурсу повністю прозора і залежить тільки від голосів покупців, експертів-професіоналів галузі та жюрі, до складу якого запрошують знаменитостей і лідерів думок. Тому кожна нова перемога у всеукраїнському рейтингу так цінна для нашої компанії. Вона служить підтвердженням правильності обраної нами стратегії розвитку: створювати для українців інноваційну техніку, яка дозволить насолоджуватися кожною миттю, проведеним на кухні.

Фаворит успеха 2018 - Pyramida

Ми пишаємося довірою споживачів і профільних експертів, які кілька років поспіль ставлять вищий бал техніці Pyramida. Дякуємо всім за вибір і продовжуємо працювати над створенням нових рішень для затишку, здоров'я і комфорту українців.

Джерело: favor.com.ua