Куточок гармонії в інтер'єрі дніпровської квартири

15 Березня 2018

Такий ніжний, просочений сонцем дизайн нагадує про тепле літо. І особливо радує, що для настільки гармонійного інтер'єру архітектори вибрали технологічну і практичну техніку Pyramida.

Простота й функціональність, гармонійне поєднання практичності та зручності — головні риси світлої та затишної кухні, на якій так і хочеться влаштувати теплі дружні посиденьки за чашкою чаю з домашнім ягідним пирогом. Усі предмети меблів, деталі інтер'єру, приємні дрібниці й техніка працюють в унісон, даруючи господарям одночасно користь, красу та комфорт.

 Техніка Pyramida в інтер'єрі

Такий ніжний, просочений сонцем дизайн нагадує про тепле літо. І особливо тішить, що для такого гармонійного інтер'єру архітектори обрали технологічну й практичну техніку Pyramida — газову варильну поверхню PFG 647 SAND LUXE з загартованого скла та високопродуктивну декоративну витяжку НЕF 22 H. А пісочного кольору духова шафа F 84 SAND зі стильними дзеркальними дверцятами органічно поєднується з барною стійкою, що залита м'яким, сонячним світлом підсвічування та ніби ширяє у повітрі.

 Інтер'єр з технікою Pyramida

Проєкт цього інтер'єру розроблений і реалізований відомим дніпровським архітектором Олександром Грабовським та його командою. Назва роботи, Harmony in the space, вказує на якісний і комфортний інтер'єр, створений на 50 кв. м, де функціональність і естетика створюють оптимальний баланс. У цьому інтер'єрі завжди буде затишно, світло та дуже стильно.

 Інтер'єр від архітектора Олександра Грабовського

Найважливіше в цій роботі — це обмежений простір (50 кв. м) і максимально комфортне зонування. Практично всі меблі в інтер'єрі, окрім дивана, столу та стільців, виготовлялися індивідуально за авторськими ескізами. Замовниця інтер'єру особливо полюбила рішення з «повітряною» барною стійкою та світильником. Ця затишна функціональна зона стала одним з улюблених місць клієнтки, так само як і зручний гамак біля вікна.

Piramida в інтерєріТехника в интерьере

 Техніка Pyramida в інтер'єрі

Не обійшлося у цій роботі й без прикрас, де найголовнішим елементом, окрім помірної кількості аксесуарів (статуеток, вазочок і оригінальних квіткових горщиків), стало стильне сучасне панно з гіпсових елементів у вигляді стільників, яке було власноруч виготовлене за авторськими ескізами місцевими майстрами.

 сучасний інтер'єр

Спальне місце обладнане на спеціальному подіумі, який, за бажанням, можна заховати, закривши дзеркальними розсувними дверима. Важливим функціональним елементом інтер'єру стала гардеробна шафа, що відокремлює коридор від спальні. Сама шафа — двостороння. Її дзеркальні поверхні в закритому стані візуально розширюють обмежений простір квартири.

Джерело: his.ua

Фото: Олександр Ангеловський

Дизайнер: Олександр Грабовський

Кожна третя родина вже обрала функціональну, стильну та зручну техніку Pyramida для своєї кухні, переконавшись, що з кулінарних шедеврів починаються найдушевніші історії теплих зустрічей. Спробуйте й ви!