Смарт-техніка для сучасних кухонь — вбудовувані мікрохвильові печі Pyramida

09 Грудня 2020

Створення проєкту кухні на замовлення — складний, але цікавий процес. Готові рішення, що їх пропонують меблеві магазини, навряд чи зможуть оптимально підійти кожному клієнту. Тож індивідуальний підхід у всьому — правильний вибір сучасних господарів. Колір, матеріали, фурнітура — це важливо, але головне — правильно спланувати розміщення техніки, якою ви користуєтеся зараз, та залишити можливість для додавання нової. Саме вбудовувані пристрої дадуть можливість максимально практично використовувати простір, експериментувати з комплектацією кухні та спростять прибирання. Якщо зараз ви плануєте свою ідеальну кухню, зверніть увагу на нові рішення Pyramida — вбудовувані мікрохвильові печі. 

Зручно, стильно, інноваційно

Бренд Pyramida вже 20 років представлений на ринку вбудовуваної техніки, ми розуміємо, як зробити кухню стильною та функціональною. Вбудовувані мікрохвильові печі — оптимальний варіант для господарів, які прагнуть зробити свою смарт-кухню технічно досконалою або хочуть мати можливість готувати оригінальні страви не лише на варильній поверхні чи в духовій шафі. Чотири нові моделі вбудовуваних мікрохвильових печей розраховані на родини з 2–5 осіб:

з корисним об’ємом 20 л — PMWO 20 IX та PMWO 20 BL;
• з корисним об’ємом 25 л — PMWO 25 IX та PMWO 25 BL.

Їхні фасади виконані в кольорах нержавіючої сталі та чорному, тож ви легко зможете вибрати варіант, який ідеально доповнить дизайн інтер’єру кухні. Кожну з мікрохвильових печей можна вбудувати там, де буде вільне місце та зручно вам: біля шафки для посуду, збоку від варильної поверхні тощо.

Моделі на 20 л приваблюють функцією розморожування за вагою продукта, простим та надійним механічним керуванням. Моделі на 25 л дають можливість готувати страви на грилі, мають два комбіновані режими та вісім автоматичних програм.
Звичайно ж, ви завжди зможете швидко розігріти їжу чи напої — так, як ви звикли це робити в окремих мікрохвильових печах. Стандартні функції плюс інновації — ідеальне поєднання від сучасної техніки Pyramida.

Микроволновки Pyramida

Тільки переваги

• Заощадження простору. Мікрохвильова піч легко вбудовується у звичайну кухонну шафу. Ваша смарт-кухня буде вдячна :)
• Можливість не лише розігрівати, а й повноцінно готувати їжу. Капкейки, мафіни, риба та м’ясо, запечені овочі та фрукти — рідні та друзі оцінять ваші кулінарні таланти.
• Блокування панелі керування*. Обов’язкова вимога безпеки для родин, де є маленькі діти, — ми вже подбали про це.
• Зручне керування. Інтуїтивно зрозумілі позначки на панелі керування зроблять взаємодію простою. Швидше беріть книгу рецептів та приготуйте щось новеньке!
• Витриманість стилістики. Вбудована техніка має дуже привабливий вигляд, органічно доповнюючи продуманий інтер’єр вашої кухні.

Ми постійно шукаємо найкращі рішення для облаштування кухні. Ми розширюємо асортимент, створюємо нові моделі, щоб вам було зручно зібрати необхідний комплект техніки одного бренда. Так ви отримуєте стовідсотковий збіг дизайну, у вас буде один майстер-«сімейний лікар» для всієї кухні, а ще — можливість експериментувати, доповнюючи комплектацію згідно із сучасними трендами. Вбудовувані мікрохвильові печі Pyramida — ще один крок до дійсно розумної кухні, на якій приємно готувати та зустрічати гостей. 

*Доступно в моделях PMWO 25 IX та PMWO 25 BL.